Bankeryds församling

Välkommen till Bankeryds församling!

Välkommen till kyrkan i helgen!

Helgen som kommer

Välkommen till kyrkan i helgen!

Lördag 24/8 kl. 18.00 i Bankeryds kyrka. Varmt välkommen!

Musik i sommarkväll

Lördag 24/8 kl. 18.00 i Bankeryds kyrka. Varmt välkommen!

Kyrkogårdsvandring

Barntimmarna är en heldag för fyra- och femåringar i Trånghalla kyrka. Dagar fyllda med lek, bus, sång och skratt. Till hösten finns platser kvar.

Kyrkans barntimmar-platser kvar till hösten

Här hittar du info och anmälan till konfirmation.

Konfirmation 2019/2020

Här hittar du info och anmälan till konfirmation.

Här kan du läsa om det som kommer att hända i vår församling under september2019.

Månadsblad

Bankeryds församling finns nu på instagram. Kontot är ett komplement till ordinarie information och annonsering. Välkommen att följa för regelbundna uppdateringar. Du hittar kontot under namnet @bankerydsforsamling.

Nu också på instagram