Bankeryds församling

Välkommen till Bankeryds församling!

Annie serverar fredagens våffla

Ljusglimten

Församlingens mötesplats för daglediga. Kaffe och fika, sopplunch på onsdagar, våfflor på fredagar. Välkommen!

Med regelbundna och oregelbundna uppdateringar är kontot ett komplement till ordinarie information och annonsering. Kontot finns under namnet @bankerydsforsamling.

Församlingen på instagram

Här kan du se se Bankeryds kyrka och kyrkogård från ovan och även gå en rundtur i den vackra miljön.

Bankeryds kyrka och kyrkogård