Konfirmation

"Konfa" är en gång i livet! Här funderar vi på allt mellan himmel och jord, upplever och upptäcker tillsammans med gamla och kanske nya kompisar. Konfirmation är en bekräftelse på dopet.

Den som börjar i årskurs 8 är välkommen att anmäla sig till konfirmationen.
Du kan välja mellan terminskonfa på tisdagar 16.00-18.00 eller sommarkonfa på sommarlovets tre första veckor. (Sommarlovet efter årskurs 8)

Konfirmationen är en upptäcksresa där vi pratar om t.ex. meningen med livet, Jesus, dopet, liv och död, Gud, du och jag, att vara tonåring, kyrkan, världen, relationer, bibeln, etik och mycket mer.

Gemenskapen är viktig så vi börjar alltid med att fika tillsammans innan vi ger oss in på ett ämne genom tex övningar, lekar, diskussion, skapande, utflykter eller bibelstudie. Självklart åker vi på läger tillsammans. En kortare övernattning på hösten och en lite längre resa till Gotland på våren. Sommargruppen åker på läger första veckan. Målet är att konfirmationen blir en grund att stå på och ett minne för livet.

Du är välkommen precis som du är och konfirmationen är kostnadsfri.

Ett brev med information har skickats hem till de ungdomar som är aktuella för konfirmation till hösten. Har du inte fått brev? Då finns du inte med i vårt medlemsregister. Du är självklart välkommen att anmäla dig ändå!

Starten 2019 blir en ”inskrivningsgudstjänst” med upptakt, info och ledarpresentation söndagen den 8 september kl 10.00 i Bankeryds kyrka för både konfirmander och föräldrar. Gäller båda grupper.

Anmälan görs via formuläret nedan.

Frågor/kontakt: Magnus Gustafsson 070-7402655

Anmälan:

Om du inte är döpt erbjuds du dopet innan själva konfirmationsgudstjänsten.

Det var allt vi behövde veta nu. Glöm inte att trycka på skicka! Vi hörs och ses!