Kontakt

Angereds församling Besöks- och postadress: Gunnareds kyrkväg 1, 42467 Angered Telefon: +46(31)7318200 E-post till Angereds församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Angereds församling

Välkommen!

Söndag 29 april startar tidigt! Kl. 06.30 är det fågelpromenad med start vid Enerkullsdalen. Sedan, kl. 08 är det gökotta i Skogsstugan, Gunnilse. Dagen avslutas med gemensam frukost och bildvisning av fåglar i närområdet.

Fågelvandring och Gökotta

Kom och fira familjegudstjänst! Förskolan medverkar och efter gudstjänsten serveras korv med bröd, dryck, kaffe och kaka. Söndag 6 maj kl. 11 i Gunnareds kyrka.

Gudstjänst med små och stora

Varmt välkommen till gudstjänsterna i Angereds kyrka i Gunnilse, Bergums kyrka, Gunnareds kyrka i Angereds centrum, Mariakyrkan i Hammarkullen och Hjällbo kyrka vid Hjällbo torg.

Gudstjänster kommande söndag

Finska Da Capo-körens årliga vårkonsert går av stapeln den 13 maj. Kören leds av Kimmo Tuomaala. Välkommen till Gunnareds kyrka söndag 13 maj kl. 18.00.

Da Capo-körens vårkonsert