TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING

Kontakt

TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING Besöksadress: Allévägen 1, 15532 Nykvarn Telefon: +46(8)55490920 E-post till TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Turinge-Taxinge församling

Välkommen till Svenska kyrkan i Nykvarn!

Varmt välkommen att fira gudstjänst i församlingen! Vi har ett brett utbud av andakter och gudstjänster, det finns nåt för alla.

Gudstjänst

Varmt välkommen till verksamheten i församlingen!
Du hittar det aktuella kalendariet i vår månadsfolder.

Månadsprogram

Varmt välkommen till verksamheten i församlingen! Du hittar det aktuella kalendariet i vår månadsfolder.

"Ah, den här texten. Den här texten, vänner. Berättelsen om den lame mannen som av sina vänner sänks ner genom ett hål i taket för att få komma till Jesus, den är kyrka för mig, och jag ska förklara hur jag menar". Läs Maria Bergius Tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Vi söker just nu en präst/kaplan till Nykvarnskyrkan, en diakon och en organist.

Lediga tjänster

Kyrkoval 2017

Den 17 september 2017 var det kyrkoval. Här hittar du information från valnämnden, länk till valresultatet mm.

Protokoll

Här hittar du samlat alla protokoll från församlingens kyrkofullmäktige, kyrkoråd och utskott.

Ditt medlemskap i Svenska kyrkan bidrar både till att möjliggöra verksamhet och insatser i Nykvarn, och att hjälpa utsatta människor runt om i världen.

Bli medlem

När du  är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.

Svenska kyrkan finns för dig även utomlands

När du är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.

ÖPPETTIDER

Församlingsexpeditionen finns på Herrgården i Nykvarn, ett stenkast från Nykvarns centrum. Välkommen hit med frågor om vår verksamhet, medlemskap, förrättningar mm.

Öppet helfri vardag. Mån kl 9-12. Tis kl 13-15. Ons-fre kl 9-12.

Tel: 08-554 909 20
E-post: Turinge-Taxinge församling