Drällis

Herrgårdsparken Allévägen 1. Fredagar kl.13-15 träffas vi mellan den 16/7 - 20/8. Annars brukar Drällis äga rum på Kafé Änglagott.

Herrgårdsparken Allévägen 1. Fredagar kl. 13-15.
Drällis-fika har flyttat ut från Kafé Änglagott där vi tidigare träffades.
För att göra det ännu mer säkert träffas vi mellan den 16/7 - 20/8 varje fredag i Herrgårdsparken, Allévägen 1. Gläd oss gärna med din närvaro.
Kontakt: Andi Österlund, diakon

Vår diakon Andi Österlund brinner för människor. Att vara kyrka för henne är att drälla omkring och möta människor där de befinner sig och är. Hon kom på idén att drälla på fredagar, möta upp människor på Kafé Änglagott och fika med de som behöver. Och kanske kan människor som normalt inte fikar med någon fika med varandra. Att inför helgen få uppleva gemenskap och träffa nya människor.

Dräll-fika är vår nya satsning och äger rum på Kafé Änglagott varje fredag mellan kl 13-15. Ingen anmälan, bara att komma. Församlingen bjuder på kaffet och du själv köper ett bakverk eller en smörgås om du vill ha.

Varmt välkomna!

För mer info, kontakta diakon Andi Österlund på tel 073-901 18 96