Suomeksi - Finsk verksamhet

Tervetuloa ruotsinsuomalaiseen toimintaan Turinge-Taxinge seurakunnassa! / Välkommen till sverigefinsk verksamhet i Turinge-Taxinge församling!

SUOMENKIELINEN TOIMINTA - FINSKSPRÅKIG VERKSAMHET

Sunnuntaimessu suomeksi kerran kuukaudessa klo 16 Nykvarninkirkossa. Pappi Håkan Sandvik ja kanttori Merja Aapro.

Joka tiistai jotakin! Tiistaikerho kokoontuu parillisilla viikolla, joka toinen tiistai klo 14 Nykvarninkirkossa. Parittomilla viikoilla tiistai-iltaisin klo 18.30 on yhteislauluiltoja Herrgårdenilla. Kuukauden ensimmäisenä lauluiltana johtajana on Ville Säkkinen ja loppukuukaudesta Merja Aapro.

Aina kuukauden ensimmäisenä torstaina klo 19 on kulttuuri-ilta Herrgårdenilla. Raamattupiiri kokoontuu Herrgårdenilla Håkan Sandvikin johdolla joka kuukauden toinen ja neljäs torstai klo 18.

Suomenkielisen toiminnan yhteyshenkilöt seurakunnassa ovat pappi Håkan Sandvik puh. 076-80 30 250 ja diakoni Andi Österlund puh. 073-90 11 896.

Jos sinulla on ehdotuksia ja toivomuksia toiminnan suhteen, ota mielellään yhteyttä yhteyshenkilöihimme. Tervetuloa mukaan!