Verksamheter

I församlingen finns något för alla. Stora som små.

Baby café

Torsdagar kl. 10-12. på Herrgården, Allévägen 1. Verksamheten har sommaruppehåll nu startar igen v.35.

Öppen förskola

Verksamheten har sommaruppehåll nu startar igen v.35.

Änglakören åk 1-3

Verksamheten startar igen v.35. Körsång varvas med lekfull skaparverksamhet. För barn i årskurs 1-3 på Herrgården i Nykvarn.

Tondropparna åk 4-7

Verksamheten startar igen v.35. Körsång, skapande verksamhet och gemenskap för dig på mellanstadiet.

Motorer & Käk

Motorer & käk är en plats för motorburen ungdom (13-25) i Nykvarn där de kan känna gemenskap. Välkommen att besöka garaget via Facebookgruppen: Motorer & käk i Nykvarn

Regnbågsträffar

Välkommen till en öppen verksamhet för ungdomar. En plats att umgås, fika, fundera kring livet och frågor kring HBTQ+.

Konfirmation- Ett minne för livet!

Du som är född 2008 - Välkommen med din anmälan!

Svenska Kyrkans Unga

Varje onsdagkväll ses Svenska kyrkans Unga i Nykvarn (SKUNK) för att umgås och hitta på aktiviteter. Verksamheten startar igen 31/8.

Unga ledare

I församlingen i Nykvarn bedrivs konfirmationsundervisningen med både anställda och frivilliga unga ledare. De unga ledarna går oftast på gymnasiet och bidrar till att skapa en rolig och värdefull konfirmandtid för nya konfirmander.

Samtal i centrum

Välkommen till höstens Samtal i centrum. Vi ses onsdagar jämna veckor kl 13,30-15,30 i Herrgården. Start 7 sept 2022.

Knutpunkten

Verksamheten startar igen 31 augusti, 2022. Vi träffas ojämna onsdagar 13.30-15.30 i Nykvarnskyrkan

"Drällis"

Fredagar kl.13-16 på Kafé Änglagott. Välkomna!

DET SVÅRA SAMTALET

Självmord, hot om självmord. Väcker dessa ord svåra känslor hos dig? Kanske just du vill/vågar vara med i vår kommande samtalsgrupp

Leva vidare-grupp

För dig som förlorat någon som stått dig nära.

Någon att tala med

Behöver du stöd i något som tynger i livet

Två flaggstänger med finska och svenska flaggan mot en blå och molnig himmel.

Suomeksi - Finsk verksamhet

Tervetuloa ruotsinsuomalaiseen toimintaan Turinge-Taxinge seurakunnassa / Välkommen till sverigefinsk verksamhet i Turinge-Taxinge församling. Lue lisää.

SYFÖRENINGEN

Turinge-Taxinge syförening välkomnar gamla som nya medlemmar. Syföreningen träffas i Nykvarnskyrkan varannan torsdag mellan 13-15 för handarbete, fika, högläsning och gemenskap.

Kafé Änglagott

Välkommen till Kafé Änglagott i Nykvarnskyrkan, ett kafé med en öppen dörr till en öppen kyrka.