Kafé Änglagott

Välkommen till Kafé Änglagott i Nykvarnskyrkan, ett kafé med en öppen dörr till en öppen kyrka.

Kafé Änglagott bakar så gott som det går allt själva - med omsorg.

Vi vill finnas med när livet händer i Nykvarn. Allt från koppen kaffe i den vanliga vardagen till dop, konfirmation, student, bröllop, födelsedagsfester, mors- och fars dag, Alla hjärtans dag, namnsdagar och mycket mer.

På Kafé Änglagott kan du beställa catering till minnesstund efter en begravning. Antingen om du står för det praktiska själv eller om du anlitar någon från oss att sköta det åt er.

Vill ni ha föreningsmöten går det bra att beställa förtäring från Kafé Änglagott och även om ni vill hyra vår lokal för en billig penning.

Varmt välkomna att höra av er om stort eller smått.

Mer information om Kafé Änglagott hemsidan, www.anglagott.se För att komma till dit, klicka här

Följ oss också på Facebook och Instagram för att uppdatera dig om det som händer.

ÖPPETTIDER

Tis-fre 10:00-17:00
Lör 9:30-15:00
OBS! Sommarstängt v.27-v.30 men öppet för beställning och avhämtning.

Har du frågor eller vill göra en beställning av något slag, ring gärna kaféet på tel 08-554 909 30 eller maila till info@anglagott.se

Johanna Bredenberg

Turinge-Taxinge församling