Svedala församling

Sedd - Hörd - Bekräftad

DELGIVNING FRÅN KYRKOGÅRDSFÖRVALTNINGEN

Svedala församling söker gravrättsinnehavare till gravplatser på Svedala- Börringe- Törringe- och Västra Kärrstorps kyrkogårdar. Före den 1 april 1991 fanns ingen skyldighet för gravrättsinnehavare att anmäla sitt gravrättsinnehav till huvudmannen för begravningsverksamheten. Huvudmannen hade heller inte några rutiner för att samla in sådana uppgifter. För att gravböcker ska bli ordentligt uppdaterade vill församlingen komma i kontakt med anhöriga eller andra som känner till något om anhöriga till den/dem som är gravsatta på gravplatsen. Får kyrkogården inte kontakt med anhöriga finns det risk för att gravplatsen kommer att betraktas som återlämnad till huvudmannen. Det kan medföra att gravanordningen tas bort. Skyltar har satts ut på berörda gravplatser. Hör av dig till kyrkogårdsexpeditionen på telefonnummer: 040-40 27 83.

/Jenny med personal