Svedala församling

Församlingshem

Församlingen förfogar över fyra församlingshem där Svedala har det i särklass största och mest använda.

Kontakt och bokningar

Alla bokningar och förfrågningar sker genom församlingsvärd
Kök 040 - 40 65 92
Mobil 0702 - 95 05 91 / Per Hansson Gladh

Svedala församlingshem
 finns på Malmövägen 4 och ligger strax öster om kyrkan.
Här finns pastorsexpedition, körsal, ungdomslokaler, samkväms- och samtalsrum, kök och samtliga tjänsterum för församlingens anställda.
Den största salen "Johannessalen" kan ta upp till 100 sittande  gäster. Andra uthyrningar kan ske efter samtal med församlingsvärd.

Börringe sockenstuga
 ligger strax sydväst om kyrkan. Här fanns till 1994 en filial till biblioteket i Svedala.
Upp till 50 sittande gäster. Andra uthyrningar kan ske efter samtal med församlingsvärd.

Församlingshemmet i Törringe ligger strax väster om kyrkan.
Upp till 30 sittande gäster. Andra uthyrningar kan ske efter samtal med församlingsvärd.

V Kärrstorps församlingshem
 ligger strax sydväst om kyrkan.
Upp till 45 sittande gäster. Andra uthyrningar kan ske efter samtal med församlingsvärdinna.

mer info

Uthyrning

Uthyrningar sker för dop- eller andra fester som har anknytning till kyrkliga förrättningar.

För prisuppgifter i de olika församlingshemmen samtala med församlingsvärd.

Andra uthyrningar kan ske efter samtal med församlingsvärd. Dock har vi tagit oss rätten att inte hyra till allmänna fester.

Minnesstunder

Församlingen kan erbjuda minnesstunder i anslutning till en begravningsgudstjänst i alla våra församlingshem.
Se antal gäster i respektive församlingshem som kan sitta med.
Nedan ses dukning från församlingshemmet i Svedala.