Vi söker förskollärare 100%.

regnbågens förskola söker
förskollärare 100%, Tillsvidareanställning.

Vi söker dig som är förskollärare och vill bli en del av vårt team. Vi söker dig som har ett genuint intresse för det pedagogiska uppdraget, sporras av att utveckla och driva frågor till förändring. På Regnbågens förskola har vi ett fokus på varje barns utveckling och lärande.

Som förskollärare på Regnbågens förskola har du en stor möjlighet att påverka innehållet i det pedagogiska arbetet tillsammans med oss engagerade pedagoger. Förskolan har parallellt med läroplansarbetet en kristen profil i verksamheten. Vi arbetar aktivt med vårt värdegrundsarbete vilket gör det till centralt i verksamheten. Vi är en mindre förskola med 23 inskrivna barn. Du får arbeta i ett team av två förskollärare och en barnskötare, uppdelat på två avdelningar.  Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vi tillämpar provanställning.

För information kontakta
Camilla Held Knutsson, camilla.knutsson@svenskakyrkan.se

Tillträdesdatum
27 augusti 2018

Ansökan med CV, löneanspråk, personligt brev och referenser tillhanda senast fredagen den 20 juli
Ansökan skickas till: Svedala församling, Malmövägen 4, 233 39 Svedala
Det går även bra att maila in din ansökan.

Camilla Held Knutsson
Förskolechef