Svedala församling söker kyrkogårdsarbetare.

- Tillsvidareanställning, helår 100%
- Allmän visstidsanställning april-november

Svedala församling har fyra kyrkogårdar. Vi är totalt elva personer i våra två arbetslag. Tjänsterna som ska tillsättas utgår från Svedala kyrkogård.

- Du kan arbeta självständig samtidigt som du fungerar väl i en arbetsgrupp.
- Du är noggrann, punktlig och lyhörd.
- Du sätter hög prioritet på att vårda kundkontakter på ett bra sätt.
- Du har en relevant utbildning eller erfarenhet av grönyteskötsel och maskinhantering.
- Du ska dela Svenska kyrkans värdegrund.
- Du har B-körkort.

Arbetet kommer att innebära gravskötsel, skötsel av gångar och grönytor, skötsel av perenner, rabatter, beskärning av perenner, plantering av annueller, lättare anläggningsarbeten, gräsklippning, trimning, bevattning, häckklippning m.m.

I tjänsten kan det förekomma viss tjänstgöring i våra kyrkor. Detta innebär att du måste känna dig trygg med att möta våra kyrkobesökare och vara lite av vårt ansikte utåt.

Övrigt om tillsvidaretjänsten
Vintertid utför arbetslaget lättare renoveringsarbete därför krävs det att du har erfarenhet fastighetsskötsel, lättare snickeriarbeten, måleri, montering av möbler m.m.

Övrigt om den tidsbegränsade anställningen
Anställningen kan eventuellt komma att konverteras till en säsongsanställning.

Sista ansökningsdag 2019-02-15

Kontaktperson: Jenny Strömberg, tel: 040-40 65 98

Ansökan skickas, med löneanspråk och referenser, till:
jenny.c.stromberg@svenskakyrkan.se eller
Svedala församling, att. Jenny Strömberg, Malmövägen 4, 233 39 Svedala