Svedala församling

Lediga tjänster

Vi söker kyrkomusiker 100% samt säsongsanställd kyrkogårdsarbetare, tjänstgöring april-november

Svedala församling söker
KYRKOMUSIKER 100%, Tillsvidareanställning.

Vårt musikerbestånd består av, förutom den tjänst du söker, två organister på vardera 75%, en musiker 40% samt en timanställd musiker.

Du kommer att ansvara för vår Gospelkör som fyller 22 år i år. Den har under dessa år letts av Thomas Ferm, som till hösten kommer att gå i pension. Förutom Gospelkören ingår gudstjänster, kyrkliga handlingar samt gudstjänster vid församlingens servicehem. Eventuellt kan ytterligare en kör komma att ingå.

Vi har en god stämning i vårt arbetslag där vi naturligtvis hoppas att du vill bidra med ytterligare hjärta.

Du har organist- eller kantorsexamen eller likvärdig

Anställningsprocedur
Intervjuer kan komma att göras även under ansökningstiden
Vår förhoppning är att tillsättningen är klar senast i slutet av april

För information kontakta
Organist Maria Grundberg 040-406582 /  Maria Grundberg
Kyrkoherde Lars Johansson 040-406583/ Lars Johansson

Tillträdesdatum
Efter överenskommelse – helst senast 20 augusti

Ansökan med CV, löneanspråk och referenser
tillhanda senast fredagen den 23 mars
Ansökan skickas till: Svedala församling, Malmövägen 4, 233 39 Svedala
Det går även bra att maila in din ansökan.

OBS! Referenser måste lämnas in vid ansökan.

_____________________________________________________________

Svedala församling söker säsongsanställd kyrkogårdsarbetare, tjänstgöring april-november

Svedala församling har fyra kyrkogårdar och vi är ett arbetslag på tio personer varav åtta utgår från Svedala kyrkogård och två utgår från Börringe kyrkogård. Din placering kommer att bli i Svedala.

Vi letar efter dig som är självständig och noggrann. Du ska även kunna fungera i grupp med arbetslaget. Du ska vara punktlig och lyhörd samt vara väl förtrogen med perenner och buskar. Du ska vara serviceminded och ha stor social kompetens. Det är viktigt att du känner att du kan möta människor i olika skeden i deras liv eftersom vi har mycket kontakt med kyrkogårdens besökare. Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av yrket sedan tidigare.

Arbetet kommer att innebära gravskötsel, skötsel av gångar och grönytor, skötsel av perennrabatter, beskärning av olika perenner, bevattning, gravgrävning, häckklippning mm. Arbetet är utomhus och kan innebära stor fysisk ansträngning. Viss helgtjänstgöring i kyrkorna kan förekomma.

På grund av naturliga avgångar kommer en helårstjänst att bli vakant under 2019.

Du ska dela Svenska kyrkans värdegrund.

B-körkort är en merit.

Lön: Månadslön

Ange löneanspråk

Sista ansökningsdag 2018-03-11

Kontaktperson: Jenny Strömberg, 040-40 65 98.

Skicka ansökan till: Jenny Strömberg eller till Svedala församling, Malmövägen 4, 233 39 Svedala.

Vänligen

Jenny Strömberg