Vi söker kyrkomusiker 100% samt Barn & Ungdomsledare 75%

Svedala församling söker
KYRKOMUSIKER 100%, Tillsvidareanställning.

Vårt musikerbestånd består av, förutom den tjänst du söker, två organister på vardera 75%, en musiker 40% samt en timanställd musiker.

Du kommer att ansvara för vår Gospelkör som fyller 22 år i år. Den har under dessa år letts av Thomas Ferm, som till hösten kommer att gå i pension. Förutom Gospelkören ingår gudstjänster, kyrkliga handlingar samt gudstjänster vid församlingens servicehem. Eventuellt kan ytterligare en kör komma att ingå.

Vi har en god stämning i vårt arbetslag där vi naturligtvis hoppas att du vill bidra med ytterligare hjärta.

Du har organist- eller kantorsexamen eller likvärdig

Anställningsprocedur
Intervjuer kan komma att göras även under ansökningstiden
Vår förhoppning är att tillsättningen är klar senast i slutet av april

För information kontakta
Organist Maria Grundberg 040-406582 /  Maria Grundberg
Kyrkoherde Lars Johansson 040-406583/ Lars Johansson

Tillträdesdatum
Efter överenskommelse – helst senast 20 augusti

Ansökan med CV, löneanspråk och referenser
tillhanda senast fredagen den 23 mars
Ansökan skickas till: Svedala församling, Malmövägen 4, 233 39 Svedala
Det går även bra att maila in din ansökan.

OBS! Referenser måste lämnas in vid ansökan.

JUST NU SÖKER SVEDALA FÖRSAMLING
BARN & UNGDOMSLEDARE 75%
VISSTIDSANSTÄLLNING t.o.m. 2019-06-30

Svedala församling är en stor och levande församling som bland annat bedriver verksamhet för barn 0-18 år. Just nu gör vi en satsning på vårt barn och ungdomsarbete, både med personal, och med närvaro i de nya delarna av Svedala. Vi söker en ny medarbetare till vårt barn & ungdomsteam. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att leda Öppet Hus och Babycaféverksamhet för små barn med föräldrar, miniorer, juniorer samt viss medverkan i våra konfirmand och ungdomsgrupper. Viss helgtjänstgöring ingår.

Vi söker dig som har hög social kompetens, ett brinnande engagemang för barn och ungdomar, lyhördhet, nytänkande och ansvarstagande. Du ska ha en god samarbetsförmåga, se möjligheter i svårigheterna och ta ett aktivt ansvar för församlingens barn & ungdomsverksamhet. Vi förutsätter att du är medlem i Svenska kyrkan, och delar kyrkans tro och värderingar.

Vi erbjuder dig: Ett arbetslag där personalen har lång och rik erfarenhet och ett gott samarbetsklimat där glädje och entusiasm präglar verksamheten. Tjänsten kräver B-körkort och tillgång till egen bil. Tjänsten är till och med 2019-06-30.

Friskvårdsbidrag
Kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi kan tillämpa provanställning.
Det finns goda möjligheter att tjänsten kan övergå i en tillsvidareanställning.

Tillträdesdatum
Augusti 2018.

Ansökan med CV, löneanspråk och referenser tillhanda senast tisdagen den 27 mars
Ansökan med CV, löneanspråk och referenser skickas snarast dock senast tisdagen den 27 mars till: Svedala församling, Malmövägen 4, 233 39 Svedala.
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.
Det går även bra att maila Svedala församling. För frågor om tjänsten kontakta vår barn och ungdomspräst Marie Wollin 040-40 65 95.
OBS! Referenser måste lämnas in vid ansökan och i ditt CV måste det finnas en tydlig kronologisk förteckning över dina arbetsgivare, studietid etc.