Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå Besöksadress: Kyrkvägen 18, 88134 SOLLEFTEÅ Telefon: +46(620)83500 E-post till Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Under namnet Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå finner ni fyra församlingar i samverkan: Sollefteå, Multrå-Sånga, Överlännäs och Boteå församlingar.

Tillsammans ansvarar vi för fem kyrkobyggnader med tillhörande kyrkogårdar och församlingshem. Vi ansvarar även för den verksamhet som bedrivs i och kring dessa. Din kyrka finns här i glädje, sorg, vardag och fest. Du är en viktig del av den.

Här finns kontaktuppgifter till våra anställda. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Kontakta oss

Julmaten smakar bättre i gott sällskap. Lions Sollefteå bjuder som vanligt in till julfirande i Sollefteå församlinsgård på julafton. Julgemenskap går även att finna i Multrå kyrka och församlingsgård den 21 december.

Sitt inte ensam i jul

Första helgen i advent är lika med Internationella gruppens julbasar. Kransar, kakor, stickat, lotteri, fiskdamm, underhållning...allt till förmån för Julkampanjen som i år fokuserar på barns grundläggande rättigheter.

Dags för julbasar

Nu är allt uppdaterat och klart inför jul. Alla gudstjänster, konserter och andra evenemang ska nu gå att hitta i vår kalender.

Nu är vi redo för advent och jul

Låt barnen komma till oss. Vi har en
verksamhet som passar varje ålder.

Låt barnen komma till oss. Vi har en verksamhet som passar varje ålder.

Ge dig själv tid med Gud, andra och dig själv. Välkommen till gudstjänst!

Ge dig själv tid med Gud, andra och dig själv. Välkommen till gudstjänst!

Här har kan ni se vilka gudstjänster som är på gång. Med viss reservation för ändringar.

Kalendarium

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Alla möter vi på svårigheter som vi behöver hjälp med att reda ut. Ett sätt kan vara att förutsättningslöst samtala med någon.

Någon att tala med

Aktuellt från Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Kontakta oss

Expedition hittar ni i Sollefteå församlingsgård

Onsdag den 15 november är expen stängd då vi alla utbildar oss i ett nytt bokningssystem. Vi är åter som vanligt på torsdag.

måndag 10-12
tisdag 10-12 samt 13-15