Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå Besöksadress: Kyrkvägen 18, 88134 SOLLEFTEÅ Telefon: +46(620)83500 E-post till Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Under namnet Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå finner ni fyra församlingar i samverkan: Sollefteå, Multrå-Sånga, Överlännäs och Boteå församlingar.

Tillsammans ansvarar vi för fem kyrkobyggnader med tillhörande kyrkogårdar och församlingshem. Vi ansvarar även för den verksamhet som bedrivs i och kring dessa. Din kyrka finns här i glädje, sorg, vardag och fest. Du är en viktig del av den.

Här finns kontaktuppgifter till våra anställda. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Kontakta oss

Här kan du läsa om hur du som medlem kan påverka Svenska kyrkan. Såväl lokalt i Sollefteå-Boteå pastorat som på regional och nationell nivå. Den 17 september är det kyrkoval.

Kyrkoval

Verksamhet

Enligt den preliminära röstsammanräkningen har vi ett valdeltagande på 18,2 procent. Även i år är det en jämn kamp mellan Kyrkans Väl och Socialdemokraterna i det lokala valet. Nykomlingen Miljöpartister i Svenska kyrkan tycks i nuläget få en vågmästarroll.

Ökat valdeltagande och en jämn kamp

Låt barnen komma till oss. Vi har en
verksamhet som passar varje ålder.

Låt barnen komma till oss. Vi har en verksamhet som passar varje ålder.

Ge dig själv tid med Gud, andra och dig själv. Välkommen till gudstjänst!

Ge dig själv tid med Gud, andra och dig själv. Välkommen till gudstjänst!

Här har kan ni se vilka gudstjänster som är på gång. Med viss reservation för ändringar.

Kalendarium

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Alla möter vi på svårigheter som vi behöver hjälp med att reda ut. Ett sätt kan vara att förutsättningslöst samtala med någon.

Någon att tala med

Aktuellt från Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Kontakta oss

Expedition hittar ni i Sollefteå församlingsgård