Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå Besöksadress: Kyrkvägen 18, 88134 SOLLEFTEÅ Telefon: +46(620)83500 E-post till Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Under namnet Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå finner ni fyra församlingar i samverkan: Sollefteå, Multrå-Sånga, Överlännäs och Boteå församlingar.

Tillsammans ansvarar vi för fem kyrkobyggnader med tillhörande kyrkogårdar och församlingshem. Vi ansvarar även för den verksamhet som bedrivs i och kring dessa. Din kyrka finns här i glädje, sorg, vardag och fest. Du är en viktig del av den.

Här finns kontaktuppgifter till våra anställda. Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar.

Kontakta oss

Här hittar ni sommarens alla musikevenemang. Det bjuds på visa, jazz, marimba, svensktopp, barock och säkert något mer. De flesta konserter är gratis och serveras i de finaste konsertlokaler man kan tänka sig - våra kyrkor.

Konserter och musik

Se till att få ut det bästa av ledigheten även om du är på hemmaplan. Lockar kanske dans eller sommarkollo?

Sommarlov

Nu kan du söka över hela landet efter en konfirmationsgrupp som passar just dig. Hur vill du konfirmeras och vad intresserar dig? Sök och se vad du hittar!

Hitta din konfirmation!

Här kan du läsa om hur du kan påverka Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå i framtiden.

Kyrkoval

Låt barnen komma till oss. Vi har en
verksamhet som passar varje ålder.

Låt barnen komma till oss. Vi har en verksamhet som passar varje ålder.

Ge dig själv tid med Gud, andra och dig själv. Välkommen till gudstjänst!

Ge dig själv tid med Gud, andra och dig själv. Välkommen till gudstjänst!

Här har kan ni se vilka gudstjänster som är på gång. Med viss reservation för ändringar.

Kalendarium

Ibland blir det inte som man tänkt sig. Alla möter vi på svårigheter som vi behöver hjälp med att reda ut. Ett sätt kan vara att förutsättningslöst samtala med någon.

Någon att tala med

Aktuellt från Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå

Kontakta oss

Expedition hittar ni i Sollefteå församlingsgård