Other languages with Google Translate

Ingen tjänst ute just nu.

Det här är Sollefteå och din blivande arbetsplats

Sollefteå är en liten stad med familjevänlig och trivsam stämning samt goda möjligheter till friluftsliv i en naturskön bygd. Här finns det mesta av social service till exempel sjukhus och gymnasium samt ett rikt kulturliv.
Svenska kyrkan i Sollefteå-Boteå fördelar sig på fyra församlingar och har ca 10 500 invånare inom sitt geografiska område. Arbetslaget består av drygt 28 årsanställda, fördelat på församlingsverksamhet, fastighets- och kyrkogårdsverksamhet och administration. Här har du möjligheten att arbeta både i tätort och i levande jordbruksbygd. Församlingarna i pastoratet har olikheter som berikar helheten. Många och goda frivilliga krafter och ett väl utvecklat barn- och ungdomsarbete visar på framtidstro hos arbetslag och förtroendevalda.

Sollefteå - en kraftfull kommun