Other languages with Google Translate

Lediga tjänster

Just nu söker vi en kantor till Multrå-Sånga församling. Är det möjligen du som vill följa med oss in i framtiden?

Kantor 100 %

Vår kantor Ulla-Mari går snart i pension. Därför söker vi efter en kantor som vill ta över ansvaret för musiken i Multrå-Sånga församling. Är det möjligen du?

I Multrå-Sånga finns just nu en kyrkokör med 25 korister. Att leda och vidareutveckla denna blir en av dina huvuduppgifter. Du kommer även att ha ansvaret för att Multrå och Sånga kyrkor fylls av musik i såväl gudstjänst- som konsertform. Det finns stora möjligheter att utforma tjänsten och utveckla verksamheten utifrån de gåvor du bär. Du spelar också vid gudstjänster och förrättningar i övriga församlingar i pastoratet.

Du är en nyfiken och samarbetsvillig musiker som är öppen för olika musikaliska stilar och uttryckssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I vårt kreativa och glada arbetslag finns en organist samt en kantor som dina musikaliska kollegor. Här finns även ett aktivt Musiksällskap, Kulturskola samt ett flertal körer att samverka med.

Vi söker dig som:

• Har kantorsexamen
  • Har körledarerfarenhet
  • Gärna arbetar i team
  • Är medlem i Svenska kyrkan och delar dess tro och värderingar
  • Har körkort

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan samt referenser, meritförteckning och löneanspråk senast 8 april till
Svenska kyrkan Sollefteå-Boteå
Kyrkvägen 18
881 34 Sollefteå
Vi tar gärna emot ansökan via e-post solleftea.pastorat@svenskakyrkan.se

Ytterligare information:
Kyrkoherde Charlotte Odelberg 0620-835 60
Kantor Eva Rosell 0620-835 29

Facklig kontakt:
KyrkA Håkan Stiberg 063-51 71 11, 070-224 78 43
Lärarförbundet Gunilla Bystedt 0620-68 26 45, 070-355 74 63

Det här är Sollefteå och din blivande arbetsplats

Sollefteå är en liten stad med familjevänlig och trivsam stämning samt goda möjligheter till friluftsliv i en naturskön bygd. Här finns det mesta av social service till exempel sjukhus och gymnasium samt ett rikt kulturliv.
Svenska kyrkan i Sollefteå-Boteå fördelar sig på fyra församlingar och har ca 10 500 invånare inom sitt geografiska område. Arbetslaget består av drygt 28 årsanställda, fördelat på församlingsverksamhet, fastighets- och kyrkogårdsverksamhet och administration. Här har du möjligheten att arbeta både i tätort och i levande jordbruksbygd. Församlingarna i pastoratet har olikheter som berikar helheten. Många och goda frivilliga krafter och ett väl utvecklat barn- och ungdomsarbete visar på framtidstro hos arbetslag och förtroendevalda.

Sollefteå - en kraftfull kommun