Pandemin har satt p för vår barn- och familjeverksamhet

Så fort det känns ok att samlas igen gör vi det. Vi längtar!

En kvinna i röd tröja böjer sig ned för att hälsa på en ung flicka som kommer in i rummet. De tittar varandra i ögonen och ler.

Barn- och ungdomsledare

Vi möter barn och unga från 0 upp till 18 år och ofta även deras föräldrar. Öppet kyrkis, miniorer, juniorer, konfirmander, familjedagar och skolverksamhet.

En uppslagen papperskalender. På den ligger en penna, några gem och en mobiltelefon.

Boka dop

Här kan ni enkelt fylla i era önskemål så återkommer vi till er för att boka det dop ni önskar.

Familjerådgivning

Att i lugn miljö få samtala med varandra och finna vägar ur låsta positioner. Tillsammans med familjerådgivare skapas möjligheter till förändring.