Några barn jagar såpbubblor.
Foto: Johannes Frandsen/IKON

Öppet kyrkis

Barn- och föräldrar, öppna förskolan, öppet kyrkis, kärt barn har många namn. Måndag, onsdag och fredag förmiddag i Sollefteå församlingsgård.

Terminstider för vår barn- och familjeverksamhet

Vi kör igång igen vecka 38

Ta hand om er och varandra, tvätta händerna och stanna hemma om ni känner er förkylda!

OBS!

Öppet kyrkis tvingas i höst begränsa antalet närvarande. Ring 0620-835 48 innan ni ger er av hemifrån för att få reda på om det finns plats.

Vi kommer inte heller servera något ätbart till kaffet/saften. Det är ok att ta med något eget att tugga på.

Barn- och föräldrar/öppet kyrkis

Träffa andra föräldrar, låt ditt/dina barn möta andras barn. Samvaro och lek. Kom som ni är, när ni kan och vill. Ingen anmälan. Sollefteå församlingsgård måndag, onsdag och fredag 9.00–12.00. Gå gärna med i vår Facebookgrupp.

Fråga oss om öppet kyrkis

Annika Sundberg

Fritidsledare