Några barn jagar såpbubblor.
Foto: Johannes Frandsen/IKON

Öppet kyrkis

Barn- och föräldrar, öppna förskolan, öppet kyrkis, kärt barn har många namn. Måndag, onsdag och fredag förmiddag i Sollefteå församlingsgård.

Terminstider för vår barn- och familjeverksamhet

Med anledning av smittspridning gör vi, från och med den 13 november, en paus på all gruppverksamhet inklusive Öppet kyrkis.

Ta hand om er och varandra, tvätta händerna och håll avstånd!

OBS!

Öppet kyrkis tvingas i höst begränsa antalet närvarande. Ring 0620-835 48 innan ni ger er av hemifrån för att få reda på om det finns plats.

Vi kommer inte heller servera något ätbart till kaffet/saften. Det är ok att ta med något eget att tugga på.

Barn- och föräldrar/öppet kyrkis

Träffa andra föräldrar, låt ditt/dina barn möta andras barn. Samvaro och lek. Kom som ni är, när ni kan och vill. Ingen anmälan. Sollefteå församlingsgård måndag, onsdag och fredag 9.00–12.00. Gå gärna med i vår Facebookgrupp.

Fråga oss om öppet kyrkis

Annika Sundberg

Fritidsledare