Other languages with Google Translate

Skivarps församling

En del av Lunds stift

Vi får människor att växa i tro, hopp och kärlek till Gud, sina medmänniskor och till sig själva.

Aktuellt just nu:

Luciagudstjänst i Östra Vemmenhögs kyrka fredagen den 13/12 kl 18.30.
Präst: Elsvig Liljeberg.
Välkomna att få lite ljus i mörkret.

Missa inte vår fina JULKONSERT med församlingens körer och Ulf Holmström på SÖNDAG DEN 15 DECEMBER KL 16.00 i Skivarps kyrka.
Varmt välkommen!

TACK till våra sponsorer som stöttade oss på vår Adventsmarknad den 30/11 i Skivarps församlingshem. Alla intäkter gick oavkortat till ACT - All churches together.
Tores Allköp, Butik Torsvik, Bolist, Fin hos Sofie, Marita Dahlman, Mossbylund, Dinahs, Blomstershopen Eliza.

SKÄNK EN JULKLAPP OCH FÅ ETT FOTOGRAFI! (digitalt)
Fotograf Jana Hormilla Aragon tar ditt foto när du skänkt en julklapp till behövande.
Lämna julklappen på pastorsexpeditionen i Skivarp så snart som möjligt, senast den 13/12, så förmedlar vi kontakten med Jana. Märk julklappen med namn och telefonnummer och skriv på den vem klappen passar bäst till, dvs ålder mm.
Initiativet är taget av Jimmy Westerfors och Jana Hormilla Aragon och sker i samarbete med Julhjälpen och Skivarps församling.