Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon: +46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling, beläget strax öster om Lidköping, är både tätort och landsbygd med ca 4800 kyrkotillhöriga, nio kyrkor

Hasslösa kyrka Bild: Benjamin Rudström

4:e söndagen i påsktiden 22/4
Dagens rubrik: Vägen till livet
11.00 Sävare kyrka Gudstjänst, konfirmander från Majåkerskyrkan medverkar, Doris Danielsson
11.00 Saleby kyrka Mässa, sång av barn, Judith Fagrell
18.00 Hasslösa kyrka Musikgudstjänst, Henrik Fant sång, Ing-Mari Johansson orgel/piano, Mikael Kjell

Musikgudstjänst

HASSLÖSA KYRKA Söndag 22/4 kl. 18.00 Musikgudstjänst med Henrik Fant sång, Ing-Mari Johansson orgel/piano. Präst: Mikael Kjell. VÄLKOMNA!

SÄVARE KYRKA Måndagar kl. 17.30. Vardagsmässa.  VÄLKOMNA!

Vardagsmässa

SÄVARE KYRKA Måndagar kl. 17.30. Vardagsmässa. VÄLKOMNA!

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar kl. 8.30-10 Frukost och fika 20:-.  VÄLKOMNA!

Frukost.kom

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar kl. 8.30-10 Frukost och fika 20:-. VÄLKOMNA!

MAJÅKERSKYRKAN Onsdag 25/4 kl. 17.30 Insamlingskväll till förmån för Svenska kyrkans internationella arbete och fadderbarnet Sweety. Musikal med "Majåkers Rockstars", (juniorerna),  försäljning av alster som barnen tillverkat, kvällsmat, (pannkakor), andakt.

Insamlingskväll

MAJÅKERSKYRKAN Onsdag 25/4 kl. 17.30 Insamlingskväll till förmån för Svenska kyrkans internationella arbete och fadderbarnet Sweety. Musikal med "Majåkers Rockstars", (juniorerna), försäljning av alster som barnen tillverkat, kvällsmat, (pannkakor), andakt. VÄLKOMNA!

Bild: Gustaf Hellsing/Ikon
Kyrkoherde Judith Fagrell