Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon:+46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling, beläget öster om Lidköping, är både tätort och landsbygd med nio kyrkor och ca 4700 kyrkotillhöriga.

MAJÅKERSKYRKAN Onsdag 20/2 kl. 17.30 Tema Indien, kvällsmat, pyssel och andakt. VÄLKOMNA!

Familjekväll i Majåker

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan, går en skön promenad och fikar i församlingshemmet efteråt.  VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan, går en skön promenad och fikar i församlingshemmet efteråt. VÄLKOMNA!

Trässberg kyrka Bild: Stefan Leonardsson

Sexagesima 24/2
Rubrik: Det levande ordet
11.00 Sävare kyrka Mässa, Tomas Forsner präst, Sävarekören, Ludvig Svärdh saxofon, orgel, piano, Yvonne Conradsson, kantor, enkelt kyrkkaffe.
18.00 Trässberg kyrka Gudstjänst, Susanna Venetvaara, prästkandidat, Ludvig Svärdh saxofon, orgel, piano, Yvonne Conradsson, kantor.
VÄLKOMNA!

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar kl. 8.30-10 Frukost och fika 30:-. VÄLKOMNA!

Frukost.kom

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar kl. 8.30-10 Frukost och fika 30:-. VÄLKOMNA!

SALEBY FÖRSAMLINGSHEM Tisdag 26/2 kl. 11.15 Måltidsgemenskap och andakt. VÄLKOMNA!

Lunch

Bild: Kristina Strand Larsson/IKON