Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon:+46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv.

Majåkerskyrkan

18:e sönd. e. trefaldighet 20/10
Rubrik: Att lyssna i tro
11.00 Saleby kyrka Gudstjänst för Små och Stora, utdelning av de yngstas bibel till 4-åringar, Mikael Kjell präst, Åsa Davidsson orgel.
11.00 Sävare kyrka Mässa, Judith Fagrell präst, Susanna Venetvaara prästkandidat, Yvonne Conradson orgel, Ludvig Svärdh musiker, kyrkkaffe.
12.30 Söndagsskola för vuxna i Sävare församlingshem. Judith Fagrell berättar om De utstötta - om Hagar, Kvinnan vid Sykars brunn och Maria från Magdala.
18.00 Majåkerskyrkan Mässa, Mikael Kjell präst, Camilla Borg diakon, Inger Berzelius orgel. Kyrkkaffe.
VÄLKOMMEN!

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar 8.30-10. Vi serverar frukost och förmiddagsfika i Sävare församlingshem. Pris 30:-. VÄLKOMNA!

Frukost.kom

SALEBY FÖRSAMLINGSHEM Tisdag 22/10 kl. 11.15 Måltidsgemenskap och andakt. VÄLKOMNA!

Lunch

HASSLÖSA MISSIONSHUS Tisdagen 22/10 kl. 14.00. Susanna Venetvaara, prästkandidat i Sävare församling,  sjunger och berättar. VÄLKOMNA

Eftermiddagscafé

HASSLÖSA MISSIONSHUS Tisdagen 22/10 kl. 14.00. Susanna Venetvaara, prästkandidat i Sävare församling, sjunger och berättar. VÄLKOMNA

LINDÄRVA KYRKA Onsdag 23/10 kl. 19.00. Kvällsgudstjänst med bibelläsningar, predikan, bön och sång. Susanna Venetvaara prästkandidat, Yvonne Conradson orgel. I Lindärva kyrka har vesper betts sedan medeltiden. Välkommen med idag!

Vesper med levande ljus

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan, går en skön promenad och fikar i församlingshemmet efteråt. VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

Presentation på Bokmässan i Göteborg

Biskopsbrev om klimatet

Presentation på Bokmässan i Göteborg

MAJÅKERSKYRKAN Fredag-Lördag 25-26/10 Sång, bön, samtal och gemenskap. Klicka på bilden för mer information.

Ett dygn i Taizéanda

NORRA HÄRENE KYRKA Lördag 26/10 kl. 16.00, lekmannaledd helgmålsbön, Sångare ur Gloria & Sävarekören, Ludvig Svärdh orgel/piano.  Efterföljande kyrkkaffe. VÄLKOMNA!

Helgmålsbön med musik

NORRA HÄRENE KYRKA Lördag 26/10 kl. 16.00, lekmannaledd helgmålsbön, Sångare ur Gloria & Sävarekören, Ludvig Svärdh orgel/piano. Efterföljande kyrkkaffe. VÄLKOMNA!