Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv.

SÄVARE KYRKA Varje år inför påsk kan man komma till Sävare kyrka och i lugn och ro gå sin egen påskvandring. Vid olika stationer i kyrkan kan man se de vackra figurerna och läsa texter om påskens budskap. Öppet dagligen 7-19 VÄLKOMNA!

Påskvandring

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas som vanligt vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt.  Däremot pausar vi från det gemensamma fikat.
OBS! Ingen promenad på Skärtorsdag den 9/4,
VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas som vanligt vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt. Däremot pausar vi från det gemensamma fikat. OBS! Ingen promenad på Skärtorsdag den 9/4, VÄLKOMNA!

Sävare församling söker nya medarbetare!

Sävare församling söker nya medarbetare!

VÅREN 2020 Den stora kyrkofamiljen. Föredragshållare kyrkoherde Judith Fagrell. Klicka för mer information. VÄLKOMNA!

INSTÄLLT Söndagsskola för vuxna

Följ kyrkoherde Judith Fagrells blogg!

Kyrkoherden bloggar

Följ kyrkoherde Judith Fagrells blogg! http://www.judithfagrell.com

Vill du betala via swish?
Kollekt: 123 454 87 56
Övrigt: 123 418 16 99
Glöm inte skriva vad betalningen avser!

Swisha till Sävare församling

Vill du betala via swish? Kollekt: 123 454 87 56 Övrigt: 123 418 16 99 Glöm inte skriva vad betalningen avser!

I Svenska kyrkans verksamhet förekommer ofta behandling av personuppgifter. Vår ambition är att sköta detta med respekt för varje individ.

Så behandlas dina personuppgifter