Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon: +46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling, beläget strax öster om Lidköping, är både tätort och landsbygd med ca 4700 kyrkotillhöriga, nio kyrkor

Majåkerskyrkan

Tredje söndagen i advent 16/12
Rubrik: Bana väg för Herren
11.00 Sävare kyrka Mässa, ”Kören för dagen”, Alfred, Hilmer, Stephanie & Ludvig sång o.  musik, Ing-Mari Johansson, Judith Fagrell. Efterföljande adventskaffe i församlingshemmet.
18.00 Saleby kyrka Adventsgudstjänst, sång av Ida, Julia, Emil, Emilia & Thyra, Åsa Davidsson, Susanna Venetvaara.
18.00 Majåkerskyrkan Gudstjänst, Inger Berzelius, Camilla Borg. Efterföljande kyrkfika.
VÄLKOMNA!

Julkonsert
Lördag 22/12 kl. 18.00 i Norra Härene kyrka
Majåkerskören, Gloria, David Berggren, Christoffer Lundborg under ledning av Inger Berzelius & Åsa Davidsson. Judith Fagrell präst. Efteråt serveras glögg & pepparkaka!
VÄLKOMNA!

Bild: Kristina Strand Larsson/IKON