Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon:+46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling, beläget öster om Lidköping, är både tätort och landsbygd med nio kyrkor och ca 4700 kyrkotillhöriga.

HASSLÖSA KYRKA Lördag 15/6 kl. 18.00, lekmannaledd helgmålsbön, "Kören för dagen", Ludvig Svärdh orgel/piano.  Efterföljande kyrkkaffe. VÄLKOMNA!

Helgmålsbön med musik

HASSLÖSA KYRKA Lördag 15/6 kl. 18.00, lekmannaledd helgmålsbön, "Kören för dagen", Ludvig Svärdh orgel/piano. Efterföljande kyrkkaffe. VÄLKOMNA!

N. HÄRENE KYRKA Söndag 16/6 kl. 19.00 Musik i sommarkvällen. Sånger från Göte Strandsjö & Einar Ekberg. Förtröstansfullt - Ömsint. Ur en sångskatt som förtjänar att sjungas mer. Sören Renulf sång & Ulf Esborn piano. VÄLKOMNA!

"Att komma hem"

Norra Härene kyrka Bild: Benjamin Rudström

Heliga trefaldighets dag 16/6
Rubrik: Gud - Fader, Son och Ande
11.00 Saleby kyrka Mässa, Judith Fagrell präst, Åsa Davidsson, kantor, Ludvig Svärdh orgel/piano.
19.00 N. Härene kyrka
Musik i sommarkvällen ”Att komma hem” sånger från Göte Strandsjö och Einar Ekberg. Ur en sångskatt som förtjänar att sjungas mer - Sören Renulf sång & Ulf Esborn piano.
VÄLKOMNA!