Foto: Stefan Leonardsson

Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv. " Gud är uthållighetens och tröstens Gud" ~ Rom. 15:5

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt.  VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget STARTAR Igen 21/1.

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt. VÄLKOMNA!

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM  Tisdagar Jämna veckor 13.30-14.30.
FILSBÄCK TRUVEGÅRDEN Tisdagar ojämna veckor 13.30-14.30.
Vi träffas och går en gemensam promenad i lugnt tempo.

Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26

VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget START 26/1.

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar Jämna veckor 13.30-14.30. FILSBÄCK TRUVEGÅRDEN Tisdagar ojämna veckor 13.30-14.30. Vi träffas och går en gemensam promenad i lugnt tempo. Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26 VÄLKOMNA!

Frågorna byts varannan vecka.

Herren skall själv gå före dig.
Han skall vara med dig.
Han sviker dig inte och överger dig inte. Var inte rädd, tappa inte modet!
(Femte Moseboken 31:8)

Tipspromenad i Saleby.

Nu finns möjligheten att gå en tipspromenad med start från Saleby församlingshem. Man väljer själv när man vill gå. Svarstalongerna hämtas och lämnas i den nya postlådan vid Saleby församlingshems personalingång. Frågorna byts varannan vecka. Herren skall själv gå före dig. Han skall vara med dig. Han sviker dig inte och överger dig inte. Var inte rädd, tappa inte modet! (Femte Moseboken 31:8)