Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon:+46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv.

HASSLÖSA KYRKA Lördagen den 29/2 kl. 18.00. Lekmannaledd helgmålsbön, sång och musik med Ludvig Svärdh och Sofia Åkesson, kyrkkaffe. VÄLKOMNA!

Helgmålsbön

Trässbergs kyrka Bild: Stefan Leonardsson

Första söndagen i fastan 1/3
Rubrik: Prövningens stund
11.00 Sävare kyrka Mässa, Doris Danielsson präst, Yvonne Conradson orgel, Ludvig Svärdh musiker, kyrkkaffe.
18.00 Trässberg kyrka Gudstjänst, Doris Danielsson orgel, Åsa Davidsson orgel. VÄLKOMNA!

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar kl. 8.30-10. Vi serverar frukost och förmiddagsfika i Sävare församlingshem. Pris 30:- VÄLKOMNA!

Frukost.kom

SALEBY FÖRSAMLINGSHEM Tisdag 3/3 kl. 9.30 Gemenskap, kaffe och andakt. Viktor Joelsson visar bilder från en resa i Polen. VÄLKOMNA!

Öppet Hus

SALEBY FÖRSAMLINGSHEM Onsdag 4/3 kl. 17-19. Kvällsmat, aktivitet & andakt. VÄLKOMNA!

Familjekväll

VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan, går en skön promenad och fikar i församlingshemmet efteråt. VÄLKOMNA!