Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon: +46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling, beläget strax öster om Lidköping, är både tätort och landsbygd med ca 4700 kyrkotillhöriga, nio kyrkor

LINDÄRVA KYRKA Onsdag 26/9 kl. 19.00, Levandeljusgudstjänst, Yvonne Conradsson orgel, Susanna Venetvaara andakt. VÄLKOMNA!

Levandeljusgudstjänst

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30 Vi startar från kyrkan, går en skön promenad och fikar i församlingshemmet efteråt.  VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30 Vi startar från kyrkan, går en skön promenad och fikar i församlingshemmet efteråt. VÄLKOMNA!

HASSLÖSA KYRKA Söndag 30 september kl. 18.00 Thomas Holm trumpet, Ing-Mari Johansson orgel, Tomas Forsner präst. VÄLKOMMEN!

Musikgudstjänst

Saleby kyrka Bild: Benjamin Rudström

Den helige Mikaels dag 30/9
Dagens rubrik: Änglarna
11.00 Sävare kyrka Gudstjänst för Små och Stora, De yngstas bibel till 4-åringar, sång av barn och musik av ungdomar, konfirmander deltar, Judith Fagrell
11.00 Saleby kyrka Gudstjänst för Små och Stora, De yngstas bibel till 4-åringar, Tomas Forsner
18.00 Hasslösa kyrka Musikgudstjänst, Thomas Holm trumpet, Ing-Mari Johansson orgel, Tomas Forsner

VÄLKOMNA!

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar kl. 8.30-10 Frukost och fika 30:-. VÄLKOMNA!

Frukost.kom

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar kl. 8.30-10 Frukost och fika 30:-. VÄLKOMNA!

SALEBY FÖRSAMLINGSHEM Tisdag 2/10 kl. 9.30 Gemenskap, kaffe och andakt. VÄLKOMNA!

Öppet Hus

HASSLÖSA MISSIONSHUS Tisdag 2/10 kl. 14.00. Önskepsalmer med Judith & Ing-Mari, gemenskap, kaffeservering, andakt. VÄLKOMNA!

Eftermiddagscafé

VÄLKOMNA!

Familjekväll i Majåker

MAJÅKERSKYRKAN Onsdag 3/10 kl. 17.30 Pyssel, kvällsmat & andakt. Utdelning av De yngstas bibel till 4-åringar. VÄLKOMNA!

Bild: Magnus Aronsson/Ikon