Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon:+46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling, beläget öster om Lidköping, är både tätort och landsbygd med nio kyrkor och ca 4700 kyrkotillhöriga.

Sävare kyrka Bild: Benjamin Rudström

10:e sönd. e. trefaldighet 25/8
Rubrik: Nådens gåvor
11.00 Sävare kyrka Mässa med välkomnande av Doris Danielsson, konfirmandinskrivning, Ludvig Svärdh instrument, Alfred Haraldsson sång, Inger Berzelius kantor, Judith Fagrell, Susanna Venetvaara, festligt kyrkkaffe i kyrkan.
14.00 Hasslösa Friluftsgudstjänst vid hembygdsstugan, sångare ur Sävarekören, Ludvig Svärdh saxofon, Susanna Venetvaara, Yvonne Conradson keyboard, kaffeservering.
18.00 Härjevad kyrka Gudstjänst, Doris Danielsson präst, Inger Berzelius orgel.
VÄLKOMMEN!