Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv.

SALEBY Tisdagar kl. 9.30 Håll utkik efter "Trottoarprataren" utanför församlingshemmet, tipspromenad, boule, musikquiz m.m. VÄLKOMNA!

Utomhusaktivitet

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt.  VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt. VÄLKOMNA!

Saleby kyrka Bild: Benjamin Rudström

16:e söndagen efter trefaldighet 27/9
Rubrik: Döden och livet
11.00 Saleby Friluftsgudstjänst och dopfest i prästgårdsparken. Doris Danielsson präst. Åsa Davidsson musik.
VÄLKOMNA!

NORRA HÄRENE Söndag 27/9 kl. 14 Tipspromenad, start vid bygdegården, enkelt fika utomhus. Klicka för mer information. VÄLKOMNA!

Härenelunken

MAJÅKERSKYRKAN Tisdag 29/9, 20/10, 17/11och 15/12 kl. 17.30 Kvällsmat, pyssel och andakt. VÄLKOMNA!

Familjekvällar i Majåker

Tack Judith för din tid som kyrkoherde i församlingen.
Vi önskar dig allt gott i det du nu skall företa dig.

"Må din väg gå dig till mötes
och må vinden vara din vän
och solen värma din kind
och må regnet vattna själens jord
och tills vi möts igen
må Gud hålla dig i sin hand"

Tack Judith

Tack Judith för din tid som kyrkoherde i församlingen. Vi önskar dig allt gott i det du nu skall företa dig. "Må din väg gå dig till mötes och må vinden vara din vän och solen värma din kind och må regnet vattna själens jord och tills vi möts igen må Gud hålla dig i sin hand"

Den 1 september tillträdde Anita Ingvarsdotter Nilsson som vik. kyrkoherde i församlingen. All Guds välsignelse över dig och dina uppgifter.

Välkommen Anita

Judith Fagrells blogg!
www.judithfagrell.com

Judith bloggar

Judith Fagrells blogg! www.judithfagrell.com

Vill du betala via swish?
Kollekt: 123 454 87 56
Övrigt: 123 418 16 99
Glöm inte skriva vad betalningen avser!

Swisha till Sävare församling

Vill du betala via swish? Kollekt: 123 454 87 56 Övrigt: 123 418 16 99 Glöm inte skriva vad betalningen avser!

I Svenska kyrkans verksamhet förekommer ofta behandling av personuppgifter. Vår ambition är att sköta detta med respekt för varje individ.

Så behandlas dina personuppgifter