Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv.

1 TIM 4:12

Konfirmerade!

I går (28/6) var det konfirmation i Saleby kyrka, uppdelat på tre! Anhöriga som inte kunde vara på plats, hade möjlighet att följa konfirmationen via Zoom. "Låt ingen se ned på dig för att du är ung, utan var en förebild för de troende i allt du säger och gör, i kärlek, tro och renhet" 1 TIM 4:12

Hörslingan i Saleby kyrka har under våren krånglat. Det var ett fel som inte var enkelt att upptäcka. Götene Ljud  har nu åtgärdat problemet, med den trasiga förstärkaren. Nu ska det fungera som det ska. VÄLKOMNA till kyrkan.  Mvh Lisbeth.

Hörslingan i Saleby kyrka

Hörslingan i Saleby kyrka har under våren krånglat. Det var ett fel som inte var enkelt att upptäcka. Götene Ljud har nu åtgärdat problemet, med den trasiga förstärkaren. Nu ska det fungera som det ska. VÄLKOMNA till kyrkan. Mvh Lisbeth.

Sommarmusik 12 Juli

SALEBY KYRKA 12 juli. kl 18.30 & 19.00. "Rofylld stund" i text och ton med Ingrid Åhlund, Sophie Svensson och Leif Åhlund. VÄLKOMNA! (Två tider att välja mellan. Detta för att vi ska kunna sitta med säkert avstånd till varandra, handsprit finns i alla kyrkor.)

Vi ber:
om än i tusentals pixlar på skärmen eller sida vid sida med en annan människa
skall din godhet och nåd, Gud, följa mig varje dag i mitt liv
och ditt hus skall vara mitt hem så länge jag lever.
Amen. Susanna Venetvaara, prästkandidat.

Bön

Vi ber: Om än i tempel eller stuga, i fjälltrakt eller vid strandkant, bland betong eller i skog, om än i intensivvårdssal eller på vårdcentral, bakom visir eller i självvald isolering, om än i tusentals pixlar på skärmen eller sida vid sida med en annan människa skall din godhet och nåd, Gud, följa mig varje dag i mitt liv och ditt hus skall vara mitt hem så länge jag lever. Amen. Susanna Venetvaara, prästkandidat.

SALEBY Tisdagar kl. 9.30 Tipspromenad utomhus. Start vid församlingshemmets utemöbel. Håll utkik efter "Trottoarprataren" utanför församlingshemmet VÄLKOMNA!

Tipspromenad

Följ kyrkoherde Judith Fagrells blogg!

Kyrkoherden bloggar

Följ kyrkoherde Judith Fagrells blogg! http://www.judithfagrell.com

Vill du betala via swish?
Kollekt: 123 454 87 56
Övrigt: 123 418 16 99
Glöm inte skriva vad betalningen avser!

Swisha till Sävare församling

Vill du betala via swish? Kollekt: 123 454 87 56 Övrigt: 123 418 16 99 Glöm inte skriva vad betalningen avser!

I Svenska kyrkans verksamhet förekommer ofta behandling av personuppgifter. Vår ambition är att sköta detta med respekt för varje individ.

Så behandlas dina personuppgifter