Foto: Maria Schön

Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv. " Gud är uthållighetens och tröstens Gud" ~ Rom. 15:5

FILSBÄCK TRUVEGÅRDEN Tisdagar ojämna veckor 13.30-14.30.
Vi träffas och går en gemensam promenad i lugnt tempo.

Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26

VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

FILSBÄCK TRUVEGÅRDEN Tisdagar ojämna veckor 13.30-14.30. Vi träffas och går en gemensam promenad i lugnt tempo. Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26 VÄLKOMNA!

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt.  VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt. VÄLKOMNA!

Frågorna byts varannan vecka.

Herren skall själv gå före dig.
Han skall vara med dig.
Han sviker dig inte och överger dig inte. Var inte rädd, tappa inte modet!
(Femte Moseboken 31:8)

Tipspromenad i Saleby

Gå en tipspromenad med start från Saleby församlingshem. Man väljer själv när man vill gå. Svarstalongerna hämtas och lämnas i den nya postlådan vid Saleby församlingshems personalingång. Frågorna byts varannan vecka. Herren skall själv gå före dig. Han skall vara med dig. Han sviker dig inte och överger dig inte. Var inte rädd, tappa inte modet! (Femte Moseboken 31:8)

Lördag 24/4 9.30 Utflykt och vårvandring till Husaby. Anmälan senast 21/4 till Mikael Kjell, klicka för mer info.

Vårvandring till Husaby

SÄVARE KYRKA Varje år inför påsk kan man komma till Sävare kyrka och i lugn och ro gå sin egen påskvandring. Vid olika stationer i kyrkan kan man se de vackra figurerna och läsa texter om påskens budskap. Öppet dagligen 7-19. VÄLKOMNA!

Påskvandring

Läs om vår nya kyrkoherde, påskkryss, vandringar, ACT med mera!

Nytt nummer av LivsViktigt

Läs om vår nya kyrkoherde, påskkryss, vandringar, ACT med mera!

Några resultat från fasteinsamlingar i församlingen:
Saleby: Drive Thru och loppis: 7 824 kr.
N:Härene: Öppen kyrka, tipspromenad, lotterier m.m. 3 039kr.
Totalt: 10 863 kr.