Trässberg kyrka
Foto: Benjamin Rudström

Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt belägen på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv. " Gud är uthållighetens och tröstens Gud" ~ Rom. 15:5

Öppet Hus

SALEBY FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar varannan vecka kl. 9.30 träffas vi i Saleby församlingshem. Nästa gång 28/9. VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

FILSBÄCK Tisdagar ojämna veckor 13.30-14.30. Vi träffas Vid Truvegården och går en gemensam promenad i lugnt tempo. Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26 VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt. VÄLKOMNA!

Mässa och veckobön

Majåkerskyrkan torsdagar 17.30

Swisha till Sävare församling

Vill du betala via swish? Kollekt: 123 454 87 56 Övrigt: 123 418 16 99 Glöm inte skriva vad betalningen avser!

Så behandlas dina personuppgifter

I Svenska kyrkans verksamhet förekommer ofta behandling av personuppgifter. Vår ambition är att sköta detta med respekt för varje individ.