Foto: Maria Schön

Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv. " Gud är uthållighetens och tröstens Gud" ~ Rom. 15:5

Tisdagar 9.30 i prästgårdsparken

Boule i Saleby

Tisdagar 9.30 i prästgårdsparken

FILSBÄCK TRUVEGÅRDEN
Slut för terminen.
Välkommen igen den 3/8.

Tisdagar ojämna veckor 13.30-14.30.
Vi träffas och går en gemensam promenad i lugnt tempo.

Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26

VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

FILSBÄCK TRUVEGÅRDEN Slut för terminen. Välkommen igen den 3/8. Tisdagar ojämna veckor 13.30-14.30. Vi träffas och går en gemensam promenad i lugnt tempo. Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26 VÄLKOMNA!

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. OBS! 3/6 Inställt. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt.  VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. OBS! 3/6 Inställt. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt. VÄLKOMNA!