Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon:+46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv.

HASSLÖSA KYRKA Lördagen den 14 december kl. 18.00. Lekmannaledd helgmålsbön. VÄLKOMNA!

Helgmålsbön

3:e söndagen i advent - Bana väg för Herren

Tankar inför helgen

3:e söndagen i advent - Bana väg för Herren

Saleby kyrka Bild: Judith Fagrell

3:e söndagen i advent 15/12
Rubrik: Bana väg för Herren
11.00 Sävare kyrka Mässa, Doris Danielsson präst, Åsa Davidsson orgel, Alfred Haraldsson solist, Ludvig Svärdh musiker. Efterföljande kyrkkaffe i kyrkan.
18.00 Saleby kyrka Ljusgudstjänst, Mikael Kjell präst, Åsa Davidsson orgel.
VÄLKOMNA!

LINDÄRVA KYRKA Onsdag 18/12 kl. 19.00. Kvällsgudstjänst med bibelläsningar, predikan, bön och sång. Susanna Venetvaara predikan, Yvonne Conradson orgel. I Lindärva kyrka har vesper betts sedan medeltiden. Välkommen med idag!

Vesper med levande ljus

VÄLKOMNA!

Julkonsert

NORRA HÄRENE KYRKA Lördag 21/12 kl. 18.00 Julkonsert med Kören Gloria, Majåkerskören, solister och instrumentalister under ledning av Inger Berzelius & Åsa Davidsson, Susanna Venetvaara prästkandidat. VÄLKOMNA!