Sävare församling

Sävare församling är en landsbygdsförsamling i hjärtat av Skara stift, geografiskt beläget på slätten mellan Lidköping, Skara och Vara. Församlingens vision är att ”tillsammans i ord och handling tala tydligt om Jesus”. Detta sker i gudstjänstfirande, undervisning, diakoni och mission; i det gemensamma församlingslivet och i varje kristens enskilda liv.

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar 13.30-14.30

Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26

VÄLKOMNA!

Ett steg i taget

SÄVARE FÖRSAMLINGSHEM Tisdagar 13.30-14.30 Vi träffas vid Sävare församlingshem och går en gemensam promenad i lugnt tempo. Kontaktperson: Mikael Kjell 070-832 82 26 VÄLKOMNA!

SALEBY KYRKA Från och med vecka 47 t.o.m Trettondedagen pausar vi Öppet hus. Ta hand om er. VÄLKOMNEN ÅTER!

Öppet Hus pausad

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt.  VÄLKOMNA!

Ett Steg i taget

MAJÅKERSKYRKAN Torsdagar kl. 9.30. Vi träffas vid kyrkan och går en skön promenad. Motion och frisk luft är hälsosamt. VÄLKOMNA!

SÄVARE KYRKA  Torsdagar 13.30
Vi behöver hitta nya sätt att mötas och därför provar vi på  en enkel form av promenad och bibelsamtal.
Vi tar en liten promenad och delar våra intryck tankar och reflektioner.
Välkommen att pröva!

För mer info kontakta Mikael Kjell 070 832 82 26
VÄLKOMNA!

Promenad med Bibelsamtal pausad

SÄVARE KYRKA Torsdagar 13.30 Vi behöver hitta nya sätt att mötas och därför provar vi på en enkel form av promenad och bibelsamtal. Vi träffas vid Sävare kyrka. Inleder med att läsa en bibeltext som vi sedan reflekterar över. Vi tar en liten promenad och delar våra intryck tankar och reflektioner. Välkommen att pröva! För mer info kontakta Mikael Kjell 070 832 82 26 VÄLKOMNA!

Vill du betala via swish?
Kollekt: 123 454 87 56
Övrigt: 123 418 16 99
Glöm inte skriva vad betalningen avser!

Swisha till Sävare församling

Vill du betala via swish? Kollekt: 123 454 87 56 Övrigt: 123 418 16 99 Glöm inte skriva vad betalningen avser!

I Svenska kyrkans verksamhet förekommer ofta behandling av personuppgifter. Vår ambition är att sköta detta med respekt för varje individ.

Så behandlas dina personuppgifter