Barn och familj Majåker

Här kan du läsa om barngrupperna i Majåkerskyrkan

Gruppverksamheten 0-13 år.

Anmälan sker i formuläret nedan. Du får ett svarsmejl om att din anmälan kommit in. Invänta sedan ett personligt meddelande från ledarna.

Frågor? Josephine Helmerson 073-037 32 45

TISDAGAR

Barnvagnspromenad
0-4 år med vuxen
Klockan 10.00-11.30.

Vi utgår från Majåkerskyrkan och promenerar tillsammans.
Öppen verksamhet, ingen anmälan krävs.Varmt välkomna!

Kyrkråttorna
6-8 år
Klockan 14.00-15.45
Anmälan krävs.

Vad gör vi på kyrkråttorna?
Vi lär känna Gud och kyrkan genom att fika, leka och pyssla. Vi ska under höstterminen utforska pärlarmbandet frälsarkransen och se vad den har att erbjuda.
Vi avslutar träffarna med en andakt. Välkommen!

Tonår
12-13 år
Klockan 16.30-18.00
Öppen verksamhet. Vi ser gärna att du anmäler dig.

Vad gör vi på tonår?
Vad tänker man på när man är tonåring?Välkommen till en grupp som kommer att prata om allt mellan himmel och jord! Gruppen där vi testar nya saker, och gör roliga aktiviteter tillsammans. Vi fikar i början och avslutar med en andakt. Kom in och testa om du är nyfiken. Välkommen

ONSDAGAR
Onsdagshäng
9-12 år
Klockan 14.00-15.30
Öppen verksamhet ingen anmälan krävs.

Vad gör vi på Onsdagshäng?
På onsdagshäng bestämmer vi tillsammans vad vi gör. Detta är en öppen verksamhet där du är fri att komma och gå som du vill. Vi skapar tillsammans det vi känner för att göra, alla möjligheter finns!
Lättare mellanmål finns.   Vi avslutar träffarna med en andakt. Välkommen!

TORSDAGAR
Kyrkdetektiverna - Barntimmar
4-5 år
Klockan 12.45-15.00
Anmälan krävs

Vad gör vi på Kyrkdetektiverna - Barntimmarna?
Vi håller till i Majåkerkyrkan där vi tillsammans denna termin ska utforska
pärlarmbandet frälsarkransen. Detta gör vi genom att arbeta med musik, pyssel och andra roliga saker. Vi kommer även att bjuda barnen på ett mellanmål innan vi avslutar träffen. Vi avslutar träffarna med en andakt. Välkommen!

Musikverksamheten i Majåkerskyrkan

Frågor? Johan Sundtröm 073-055 18 49

TISDAG
Musikgruppen ”Level one”
Klockan 14.15-15.15
9-11 år
5 platser- först till kvarn

Vad gör Level One? Vi håller till i Majåkerskyrkans musikrum och testar olika instrument. Tillsammans utforskar vi musiken och lär oss låtar på ett roligt och lekfullt sätt.
Timmen börjar med fika och sen lirar vi! Terminen avslutas med en konsert i någon form.
Välkommen!

Musikgruppen ”Next level”
Klockan 15.30-16.30
12-13 år
4 platser—först till kvarn

Vad gör Next Level? En grupp för dig som vill utveckla din musikalitet.
Testa olika instrument och musikstilar. Vi håller till i Majåkerskyrkans musikrum, börjar med fika och sen kastar vi oss in i musikens fantastiska värld.
Terminen avslutar med en konsert i någon form.
Välkommen!

ONSDAG
Barnkören
Klockan 13.30-14.30
6-8 år

Vad händer i Barnkören?
Här får du utveckla din musikalitet och sångröst i en kreativ och lekfull miljö.
Timmen börjar med fika och sen sjunger vi tillsammans. Terminen avslutar med en konsert i någon form.
Välkomna!

Har du frågor eller funderingar kring vår verksamhet är du välkommen att höra av dig till verksamhetsansvarig Camilla Borg på telefon 0709-60 13 92

eller på mail camilla.borg@svenskakyrkan.se

Här väljer du vilken grupp du vill anmäla till.