Barn och familj Majåker

Här kan du läsa om barngrupperna i Majåkerskyrkan

Gruppverksamheten 0-13 år.

Anmälan sker till församlingspedagog Josephine Helmerson

josephine.helmerson@svenskakyrkan.se

TISDAGAR

Baby Café
0-4 år med vuxen
Klockan 10.00-11.30.
Öppen verksamhet, ingen anmälan krävs.

Vad gör vi på baby café?
Vi träffas i Majåkerkyrkan för att ha en härlig stund tillsammans. Vi börjar vår träff med en sångstund med andakt som sedan övergår till en enkel fikastund och fri lek.
Varmt välkomna!

Kyrkråttorna
6-8 år
Klockan 14.15-16.00
Anmälan krävs.

Vad gör vi på kyrkråttorna?
Vi lär känna Gud och kyrkan genom att fika, leka och pyssla. Vi ska under höstterminen utforska pärlarmbandet frälsarkransen och se vad den har att erbjuda.
Vi avslutar träffarna med en andakt. Välkommen!

Tjejgruppen
ÅK 6- 7
Klockan 17.30-18.30
Anmälan krävs

Vad gör vi på tjejgruppen?
Vad innebär det att vara tjej idag? Vem är jag egentligen? Välkommen till Tjejgruppen där vi samtalar, fikar, pysslar, bakar och massa annat skoj tillsammans.
Vi avslutar träffarna med en andakt.

ONSDAGAR
Guds Aktörer
9-11 år
Klockan 15.15-17.00
Anmälan krävs.

Vad gör vi på Guds Aktörer?
Vi håller till i Majåkesrkyrkan. Vi träffas och fikar, leker, pratar, pysslar och mycket annat roligt. Vi ska denna termin utforska pärlarmbandet frälsarkransen.
Vi avslutar träffarna med en andakt. Välkommen!

TORSDAGAR
Kyrkdetektiverna - Barntimmar
4-5 år
Klockan 12.45-1500
Anmälan krävs

Vad gör vi på Kyrkdetektiverna - Barntimmarna?
Vi håller till i Majåkerkyrkan där vi tillsammans denna termin ska utforska
pärlarmbandet frälsarkransen. Detta gör vi genom att arbeta med musik, pyssel och andra roliga saker. Vi kommer även att bjuda barnen på ett mellanmål innan vi avslutar träffen. Vi avslutar träffarna med en andakt. Välkommen!

Musikverksamheten i Majåkerskyrkan
Anmälan sker till kantor och musiker Johan Sundström

johan.sundstrom@svenskakyrkan.se

TISDAG
Musikgruppen ”Level one”
Klockan 14.15-15.15
9-11 år
5 platser- först till kvarn

Vad gör Level One? Vi håller till i Majåkerskyrkans musikrum och testar olika instrument. Tillsammans utforskar vi musiken och lär oss låtar på ett roligt och lekfullt sätt.
Timmen börjar med fika och sen lirar vi! Terminen avslutas med en konsert i någon form.
Välkommen!

Musikgruppen ”Next level”
Klockan 15.30-16.30
12-13 år
4 platser—först till kvarn

Vad gör Next Level? En grupp för dig som vill utveckla din musikalitet.
Testa olika instrument och musikstilar. Vi håller till i Majåkerskyrkans musikrum, börjar med fika och sen kastar vi oss in i musikens fantastiska värld.
Terminen avslutar med en konsert i någon form.
Välkommen!

ONSDAG
Barnkören
Klockan 13.30-14.30
6-8 år

Vad händer i Barnkören?
Här får du utveckla din musikalitet och sångröst i en kreativ och lekfull miljö.
Timmen börjar med fika och sen sjunger vi tillsammans. Terminen avslutar med en konsert i någon form.
Välkomna!

Har du frågor eller funderingar kring vår verksamhet är du välkommen att höra av dig till verksamhetsansvarig Camilla Borg på telefon 0709-60 13 92

eller på mail camilla.borg@svenskakyrkan.se