Other languages with Google Translate

Kontakt

Sävare församling Besöksadress: Sävare församlingshem, 53191 VINNINGA Postadress: Box 3065, 53103 VINNINGA Telefon: +46(510)50026 E-post till Sävare församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Boka dop

Välkommen att boka dop i Sävare församling

Vad roligt att du vill boka dop!

Välkommen att ta kontakt med församlingsexpeditionen för att boka in kyrka, dag och tid. Präst, kantor och vaktmästare behöver också bokas. (man kan även leta efter en doptid på nätet, se nedan)
I telefonen svarar vi säkrast måndag-torsdag 8-15, fredag 8-13 på 0510-500 26.

Du kan också mejla på savare.forsamling@svenskakyrkan.se så ringer vi upp.
Före dopet träffar ni den präst som ska döpa. Vid detta dopsamtal, går ni tillsammans igenom gudstjänstens olika moment och ni kan också planera för sång och musik under akten. Prästen kontaktar er för ett lämpligt tillfälle.

Dopet får gärna vara en del av en gudstjänst. Vi har mässa kl. 11 i någon av kyrkorna varje söndag. (Under juni, juli och augusti kl. 10.00). Det går också bra att ha dop efter gudstjänsten - oftast brukar det vara cirka 12.30.
Dopet kan också utformas som en egen gudstjänst. Då gäller lördagar 11.00.

HITTA EN DOPTID PÅ NÄTET
Nu kan du också hitta en doptid via nätet, och göra en preliminär bokning.

Gå till www.bokadop.nu

Om två dopfamiljer önskar samma dag kan det bli två dop vid samma tillfälle.
Vi försöker i möjligaste mån att se till era önskemål om vilken kyrka ni vill vara i.
Behöver ni en större lokal för en eftersamling har vi tre alternativ för detta:
Sävare församlingshem, Saleby församlingshem och Majåkerskyrkans församlingshem. Lokalen är gratis för den som är medlem i Sävare församling.
Församlingen har flera dopklänningar att låna ut. De bokas via församlingens expeditionen Tel: 0510-500 26.

VÄLKOMMEN!