Foto: Gaelle Marcel/Unsplash

Ungdom Majåker

Här kan du läsa om ungdomsgrupperna i Majåkerskyrkan

Ungdomsarbetet i Majåkerskyrkan Sävare utgår från att ge unga människor möjlighet att ”Upptäcka, Dela och Växa i kristen tro”. Vi vill därför bjuda in dig till detta genom träffar där vi får mötas, tillsammans diskutera och snacka kring både livsfrågor och den kristna tron. Blandat med det vardagliga, allvar och skoj. Välkommen!

”Kyrkan är inte en plats.
Kyrkan är där människorna och gemenskapen finns”

Hösten 2021

Ungdomsgruppen
Ungdomsgruppen riktar sig till ungdomar från 14 år och uppåt. Vi träffas på torsdagar klockan 17.30-19.30, vi börjar med mässa ihop och sedan har vi vår träff. Vad som händer på träffarna är olika från gång till gång.
Programmet för hösten kommer närmare terminsstart.
Se programmet här

Ledarutbildning
För dig som är intresserad av att bli ledare i barn-, konfirmand-, eller ungdomsgrupp erbjuder vi en ledarutbildning.

Är du intresserad av utbildningen.
Kontakta Josephine Helmerson, 0730373245.

Ungdomsbandet
Ungdomsbandet riktar sig till ungdomar från 14 år och uppåt. Gillar du att spela, sjunga, solo eller tillsammans med andra. Då är detta något för dig!

Vill du veta mer?
Kontakta Johan Sundström, 0730551849.