Nätvandrarchatten

Här finns vi och vill lyssna på och prata med dig - du som är ungefär mellan 12 och 25 år.

Nätvandrarchatten är öppen måndagar och onsdagar klockan 19.00-22.00. 

Står det att chatten är stängd när det ska vara öppet kan det hjälpa att refresha sidan. Om det står att det är kö när du försöker chatta med oss, så beror det på att alla nätvandrare sitter med så många chattar som det är möjligt just då, men om du väntar kvar så öppnar vi upp för att prata med dig så fort det är möjligt. 

 

Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig. För oss spelar det ingen roll vilket kön du identifierar dig som, vilken religion eller tro du känner dig hemma i, eller om du inte tror på något eller någon alls.

Öppettider

Chattens öppettider är alla måndagar klockan 19.00-22.00 och alla onsdagar klockan 19.00-22.00. Vi hoppas kunna utöka öppettiderna efterhand. Håll utkik här på hemsidan för de tider chatten är öppen.

Du är bra!

Vi som jobbar med nätvandrarchatten arbetar alltid för allas rätt att vara den man är och att älska de man älskar och längta efter det man längtar efter. Vi arbetar självklart mot kränkningar och diskriminering och utsatthet.

Vi lyssnar på dig

Du får alltid chatta med en riktig person här hos oss. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Det kan vara musiker, pedagoger, diakoner, präster och annat. Alla har gått Nätvandrarutbildningen hos oss och blivit godkända Nätvandrare. Självklart har alla tystnadsplikt. Och du är helt anonym när du chattar.

Om oss

Vi är Kyrkans SOS, en idag fristående stiftelse som är stiftad och finansieras av församlingar i  Svenska kyrkan.

Kyrkans Nätvandrare grundades av Kyrkans SOS och Skolkyrkan i Göteborg och har som syfte att utbilda trygga vuxna som finns på nätet för att lyssna på och stötta unga. Nätvandrarna finns till viss del på Instagram och på Facebook och Snapchat, men främst via Nätvandrarchatten, vår stödchatt för personer mellan 12 och 25 år.