Other languages with Google Translate

Kontakt

Örgryte pastorat Besöksadress: Herrgårdsgatan 2, 41274 Göteborg Postadress: Box 6034, 40060 Göteborg Telefon: +46(31)7318040 E-post till Örgryte pastorat

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Örgryte pastorat

Örgryte pastorat förenar fyra församlingar och en sjukhuskyrka. Här nedan hittar du information om församlingarna och deras verksamheter.

Många kyrkor har de senaste åren fått ta emot, undervisa, döpa och stödja konvertiter. Men många konvertiter ses inte som trovärdiga av Migrationsverket. Genom en förböns-gudstjänst och en ljusmanifestation vill Sveriges kristna råd ge möjlighet för alla som vill, att vara med och uppmärksamma denna situation och stötta konvertiter och församlingar. Manifestationer sker på flera platser i landet.

Ljusmanifestation för konvertiter 16/1