Nora bergslagsförsamling

Nora bergslagsförsamling Besöksadress: Prästgatan 1 B, 71331 NORA Postadress: Box 133, 71323 NORA Telefon: +46(587)84800 E-post till Nora bergslagsförsamling Webbplats

Nora bergslagsförsamling

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får du välja vilka som ska få ditt förtroende att styra kyrkan de kommande fyra åren. Missa inte din möjlighet att påverka.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Här kan du läsa våra Kyrkblad!

Klicka på länken för Kyrkblad NR: 1 2016

Klicka på länken för Kyrkblad NR: 2 2016

Klicka på länken för Kyrkblad NR: 3 2016
Klicka på länken för Kyrkblad Nr: 4 2016

Klicka på länken för Kyrkblad Nr: 1 2017

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Hur blir man medlem i Svenska kyrkan?