Other languages with Google Translate

Nora bergslagsförsamling Besöksadress: Prästgatan 1 B, 71331 NORA Postadress: Box 133, 71323 NORA Telefon:+46(587)84800 E-post till Nora bergslagsförsamling

Nora Bergslags Kyrkokör

Våra körer står för merparten av gudstjänstmusiken  i kyrkorna.
Tack vare körerna blir våra gudstjänster under kyrkoåret rikare.

Nora Bergslags Kyrkokör

Kören består av en 30-tal sångare i olika åldrar. Ledare för kören är Björn Eckerrot sedan 2004.

Körerna sjunger en varierad repertoar med huvudvikten på kyrkoårets stora helger.
Utöver sång vid gudstjänster framträder kören även vid andra sammanhang. Tex. Soppluncher,
julmarknad, konserter och nationaldag. Kören samarbetar ofta med solister och musiker.
Kören jobbar ofta i projektform med olika teman. ”Döda poeters sällskap”, ”På resande fot” och Musikal bla.

Nora Bergslags Kyrkokör gör även resor i såväl Sverige som utomlans. Under åren har det blivit
flera besök i Värmland och resor till Ryssland, Italien, USA, England och Kroatien.

Kören repeterar torsdagar mellan kl. 18.30-20.30 i Nora kyrka eller i Nora församlingshem.

Vill du komma i kontakt med Björn eller kören?
För mer info - kontakta Björn på:
tfn 0587-848 08 eller via mail: bjorn.eckerrot@svenskakyrkan.se