Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat Webbplats

Nässjö pastorat

Välkommen till Nässjö pastorat och församlingarna Almesåkra, Barkeryd-Forserum, Bringetofta, Malmbäck, Norra Sandsjö och Nässjö.

Ledig tjänst: Fastighetsansvarig i Nässjö pastorat

Vår nuvarande fastighetsansvarige går i pension vid årsskiftet - är du hans efterträdare?

För alla unga sångare i Nässjös kyrkor och körer.

Nyhet: Nässjö Soul Children!

För alla unga sångare i Nässjös kyrkor och körer.

Här hittar du startdatum för våra barn- & ungdomsgrupper i pastoratet, samt, lite längre ned på sidan, för våra vuxenkörer. Välkommen till en ny termin!

Terminsstart hösten 2017

Dags för konfa 2017-2018. Missa inte chansen att vara med på nästa års konfirmationsläsning! Anmäl dig idag!

Konfirmand 2017-2018