Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Nässjö pastorat

Välkommen till Nässjö pastorat och församlingarna Almesåkra, Barkeryd-Forserum, Bringetofta, Malmbäck, Norra Sandsjö och Nässjö.

Ledig tjänst: Komminister

Vi söker en präst med särskilt ansvar för diakoni och vuxenutbildning, med huvudsaklig placering i Nässjö.

Till 500-årsminnet av reformation har vi olika samlingar runt om i vårt pastorat. Välkomna!

Alla Luthrade - se hit!

Kulturskolan i samarbete med Svenska kyrkan i Nässjö inbjuder till traditionell Luciahögtid i Nässjö kyrka.

Lucia i Nässjö kyrka 2017

Delgivning: Gravrättsinnehavare sökes

Nässjö pastorat söker gravrättsinnehavare till gravplatser på våra kyrkogårdar runt i hela pastoratet. Delgivningen gäller de gravar som är försedda med en skylt med uppmaningen att kontakta Nässjö pastorats kyrkogårdar.

Nässjö pastorats kyrkofullmäktige sammanträder

Planerade sammanträden 2017