Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Nässjö pastorat

Välkommen till Nässjö pastorat och församlingarna Almesåkra, Barkeryd-Forserum, Bringetofta, Malmbäck, Norra Sandsjö och Nässjö.

Välkomna till högmässa klockan 11.00 i Nässjö kyrka söndagen den 30 september. I högmässan avtackas vår kyrkoherde Arja Bergström.

Avtackning kyrkoherde Arja Bergström

Här hittar du startdatum för våra barn- & ungdomsgrupper i pastoratet, samt, lite längre ned på sidan, för våra vuxenkörer. Välkommen till en ny termin!

Terminsstart hösten 2018

After School i Fredriksdal hösten 2018 INSTÄLLT. Gäller tills vidare. Om ni har frågor kontakta Pernilla på telefon 0380-29388.

After School i Fredriksdal INSTÄLLT