Nässjö pastorat

Nässjö pastorat Besöksadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat Webbplats

Nässjö pastorat

Välkommen till Nässjö pastorat och församlingarna Almesåkra, Barkeryd-Forserum, Bringetofta, Malmbäck, Norra Sandsjö och Nässjö.

Kalender

Vad händer i Nässjö pastorat? Här, i vår kalender för Svenska kyrkan i Nässjö pastorat, så hittar du såväl gudstjänster som verksamhet av olika slag.

Anslagstavlan!

Lite av vad som händer i vårt pastorat just nu...

Barkeryd-Forserums kyrkokör byter övningsdag!

Från och med vecka 40 övar vi på måndagar istället för på torsdagar. Samma tid och samma plats. Det vill säga övningsdatum närmast är torsdag 30/10, måndag 3/10, måndag 10/10 osv. Välkomna!

Muslimskt gravkvarter

Under vecka 33 påbörjas arbetet med att anlägga ett muslimskt gravkvarter på Skogskyrkogården. Vi ber alla besökare att ta hänsyn till avspärrningar och inte beträda arbetsområdet.

Dags för konfa 2016-2017. Anmäl dig idag!

Konfirmand 2016-2017

Dags för konfa 2016-2017. Anmäl dig idag!