Nässjö pastorat

Välkommen till Nässjö pastorat och församlingarna Almesåkra, Barkeryd-Forserum, Bringetofta, Malmbäck, Norra Sandsjö och Nässjö.

Morgonbön och morgonmässa

Varje onsdag! * * * Varje onsdag klockan 08.00 är det morgonmässa i Nässjö kyrka. Varannan onsdag, jämna veckonummer, inbjuder vi också till efterföljande frukost i Mariagården. * * * Och varje onsdag klockan 09.30 är det morgonbön i Malmbäcks församlingshem, med morgonfika efter. * * * ALLA är välkomna!

Välkommen att titta in till våra församlingshem i Bodafors, Forserum, Malmbäck och Nässjö på sopplunch. Klicka "här" för att komma vidare till vilka datum vi serverar i respektive församlingshem.

Sopplunch