Aktuellt från Nässjö pastorat

Prenumerera via RSS

Anläggningsarbete på Barkeryds kyrkogård.

Publicerad:

För kännedom: Under vecka 41 kommer vi påbörja ett anläggningsarbete vid och runt Barkeryds kyrka. Vi ber er som besöker kyrkogården att ta hänsyn till de maskiner och avspärrningar som kommer finnas på kyrkogården. Vi ber er även att ha förståelse för att det kan vara lite stökigt på kyrkogården under en tid framöver.

Musikstipendiater 2019

Publicerad:

Årets musikstipendiater 2019 blev inte bara en, utan två. Grattis säger vi till Ebba och Wilma!

#vardeljus

Publicerad:

Med anledning #metoo och #vardeljus vill vi gärna dela biskop Fredrik Modéus uttalande.

Polisen varnar för inbrott i bilar

Publicerad:

Den senaste tiden har vi tyvärr haft flera inbrott i bilar på Höglandet. Flera av dessa har skett i anslutning till våra kyrkor och kyrkogårdar. Vi ber er ta med era värdesaker från era bilar när ni lämna dem.

Tack till Nässjö församling och pastorat

Publicerad:

Den 15 januari 2017 slutar Kerstin Wredén som kyrkoherde i Nässjö pastorat. Läs här hennes hälsning till Nässjö pastorat och alla församlingsbor i våra församlingar.