Other languages with Google Translate

Nässjö pastorat Besöks- och postadress: Mariagatan 20, 57132 NÄSSJÖ Telefon: +46(380)76400 E-post till Nässjö pastorat

Nässjö pastorats kyrkogårdar

Svenska kyrkan har, på uppdrag av staten, hand om begravningsverksamheten i Nässjö pastorat.

Nässjö pastorat ansvarar för tio kyrkogårdar/begravningsplatser: Almesåkra kyrkogård, Anneforskyrkogården, Barkeryds kyrkogård, Bodafors kyrkogård, Bringetofta kyrkogård, Forserums kyrkogård, Malmbäcks kyrkogård, Norra Sandsjö kyrkogård, Nässjö gamla  kyrkogård samt Skogskyrkogården i Nässjö.

Läs mer om respektive kyrkogård genom att klicka på namnen nedan.

Aktuellt på våra kyrkogårdar:

Från och med 13 juli och tillsvidare gäller bevattningsförbud i Nässjö kommun.

Det innebär att vi inte vattnar allmänna ytor på kyrkogårdarna och gravar utan skötselavtal.

Gravplatser med skötselavtal vattnas för hand.