Vårblommor i solen

Nässjö pastorats kyrkogårdar

Svenska kyrkan har på uppdrag av staten hand om begravningsverksamheten i Nässjö pastorat.

Nässjö pastorat ansvarar för tio kyrkogårdar/begravningsplatser: Almesåkra kyrkogård, Anneforskyrkogården, Barkeryds kyrkogård, Bodafors kyrkogård, Bringetofta kyrkogård, Forserums kyrkogård, Malmbäcks kyrkogård, Norra Sandsjö kyrkogård, Nässjö gamla  kyrkogård samt Skogskyrkogården i Nässjö.

Läs mer om respektive kyrkogård genom att klicka på namnen nedan.

Vårstädning

Vi börjar vårstäda de gravar som vårdas av församlingen med start v.14. Vi plockar bort granris, gravkransar och ljung men lämnar kvar lyktor och eventuellt pynt. Vänligen ta med er lyktorna hem, det gör skötseln av gravrabatterna mycket lättare för oss!

Samtidigt ber vi er lägga gravkransar på marken i anslutning till servicestationerna istället för att slänga dom i soptunnorna för att underlätta vid sopsorteringen.