Mellösa församling Besöksadress: HARPSUNDSVÄGEN 15, 64031 MELLÖSA Telefon: +46(157)60008 E-post till Mellösa församling Webbplats

Välkommen!

Musik i sommarkväll - 2017

Välkommen att bli medlem

Som medlem är du välkommen att ta del av det kyrkan erbjuder. Du är också, genom att betala kyrkoavgiften, med och tar ansvar för kyrkans framtida utveckling och kamp för kärlek, människovärde och livskvalitet.

Varje år finns många av våra över 6,4 miljoner medlemmar med i något av kyrkans sammanhang. Det kan till exempel vara i kören, på konfirmationslägret, vid en anhörigs begravning eller i en insamling till det internationella arbetet för bistånd och utveckling.

Bli medlem genom att kontakta en församling. Här kan se vilken församling du bor i.

En omfattande genomgång av våra gravar har påbörjats.
Vi kommer att söka gravrättsinnehavare på de gravar som saknar det.
Även borttagande av stenar på tidigare sökta gravar kommer att tas bort.

Genomgång av våra gravar

En omfattande genomgång av våra gravar har påbörjats. Vi kommer att söka gravrättsinnehavare på de gravar som saknar det. Även borttagande av stenar på tidigare sökta gravar kommer att tas bort.

Mellösa kyrka

Här kan du se bildspel på hur interiören ser ut i Mellösa kyrka.

Här finns information om kommande kyrkhelg och dess texter.

Kommande kyrkhelg

Här finns information om kommande kyrkhelg och dess texter.

Mellösa församling ligger i Flens kommun, cirka 11 mil sydväst om Stockholm. Församlingen har två kyrkor, i Mellösa och i Hälleforsnäs. Hos oss kan du fira gudstjänst flera gånger i veckan, sjunga i kör, komma förbi för att prata lite och mycket mer. Vi finns till för dig.

Om Mellösa församling