Välkommen!

En omfattande genomgång av våra gravar har påbörjats.
Vi kommer att söka gravrättsinnehavare på de gravar som saknar det.
Även borttagande av stenar på tidigare sökta gravar kommer att tas bort.

Genomgång av våra gravar

En omfattande genomgång av våra gravar har påbörjats. Vi kommer att söka gravrättsinnehavare på de gravar som saknar det. Även borttagande av stenar på tidigare sökta gravar kommer att tas bort.

Mellösa kyrka

Här kan du se bildspel på hur interiören ser ut i Mellösa kyrka.

Här finns information om kommande kyrkhelg och dess texter.

Kommande kyrkhelg

Här finns information om kommande kyrkhelg och dess texter.

Mellösa församling ligger i Flens kommun, cirka 11 mil sydväst om Stockholm. Församlingen har två kyrkor, i Mellösa och i Hälleforsnäs. Hos oss kan du fira gudstjänst flera gånger i veckan, sjunga i kör, komma förbi för att prata lite och mycket mer. Vi finns till för dig.

Om Mellösa församling