Foto: Emma Dahlbäck

Hortlax församling

Välkommen till en församlingsgemenskap som följer dig genom livet, både när det gäller det stora och det lilla.

Verksamheten som pågår just nu är Gång till hälsa och livesända gudstjänster.

Tänk på att:
- Stanna hemma vid symptom
- Tvätta händerna ofta och noga
- Håll avstånd

Du har alltid möjlighet att ringa om du behöver hjälp med något eller vill prata med någon en stund. Ring expeditionen, 0911-787 80.

Expeditionen

Expeditionen är stängd för besök, men du är varmt välkommen att ringa, maila eller lämna post i brevlådan.

Mail: hortlax.forsamling@svenskakyrkan.se
Postadress: Hortlaxvägen 30, 941 32 Hortlax

gudstjänster

Församlingen respekterar rekomendationerna och firar därför gudstjänster varje söndag, men utan deltagare. Alla gudstjänster livesänds och du är välkommen att följa livesändningen via www.facebook.com/hortlaxforsamling/live.

Du behöver inte ha facebook för att kunna se livesändningen, skriv bara in adressen i din webbläsare. Ring expeditionen, 0911-787 80, eller någon i din närhet om du behöver hjälp!

Uthyrning

På grund av restriktionerna hyrs inte Malmgården eller övriga lokaler ut för minnesstunder från och med 10 november.

Maxantal i Hortlax kyrka och Skogskapellet

I Hortlax kyrka och Skogskapellet är maxantalet 8 personer, inklusive medverkande. Vi hjälps åt att respektera detta.

Välkommen till en digital konsert onsdag 20 januari kl. 19.00. My Eklund, flöjt, och Helena Holmlund, orgel, spelar ett blandat program.

Digital kvällsmusik med flöjt och orgel

Helgen 23-24 januari ordnar Piteå Kristna Råd digital bönevecka för kristen enhet. Välkommen att delta på både digitalt seminarium och livesänd gudstjänst! Läs programmet här.

PKR bjuder in till ekumenisk helg

tillsammans och trivas en stund! Riktar sig till dig som är
mellan 25-65 år.

Mitt i via videolänk

Är du mitt i livet och är hemma av olika anledningar? Välkommen till en stund av gemenskap, bara få vara tillsammans och trivas en stund! Riktar sig till dig som är mellan 25-65 år.

Gång till hälsa fortsätter! Även i dessa tider är det viktigt att få mötas och säga hej till någon. Redan i veckan är du välkommen att promenera igen.

Gång till hälsa i byarna

Istället för de vanliga onsdagsträffarna har konfirmanderna tagit del av konfirmationsundervisningen via en podcast med Marianne Hellgren och Linnéa Vikström. Du kan också lyssna!

Konfapodden

Gösta Degerman reflekterar kring temat "Livets källa".

Tankar inför helgen

Gösta Degerman reflekterar kring temat "Livets källa".

I höst blir andakterna till Hortlaxgården digitala, och varje onsdag kl. 10.00 läggs en ny andakt upp. Välkommen att lyssna!

Andakter till Hortlaxgården

Nu är byggnationen av nya Tallhedskyrkan (före detta Furulundsgården igång) och du kan följa händelserna här.

Byggnationen av Tallhedskyrkan

Det finns massor av anledningar att vara med i Svenska kyrkan. Och oavsett vem du är så är du välkommen att bli en del av gemenskapen. Här berättar fem pitebor varför de är med!

Klart jag är med