Foto: Emma Dahlbäck

Hortlax församling

Välkommen till en församlingsgemenskap som följer dig genom livet, både när det gäller det stora och det lilla.

Välkommen till Allhelgona-helg i Hortlax församling. Du kan även besöka kyrkogården och få en värmande kopp kaffe vid borden.

Allhelgona

Det finns massor av anledningar att vara med i Svenska kyrkan. Och oavsett vem du är så är du välkommen att bli en del av gemenskapen. Här berättar fem pitebor varför de är med!

Klart jag är med

Välkommen till en kväll med stillhet och vila. Söndag 15 nov kl. 19-21 i Hortlax kyrka. Ingen anmälan krävs, alla är välkomna!

Retreatkväll

Har du varit hemma mycket under Coronatider och kanske skapat något kreativt? Ta chansen att visa dina verk under en härlig utställning i Hortlax kyrka under hösten!

Kreativ utställning till hösten

Välkommen till en mysig och rolig stund för stora och små! Liten och stor finns i Blåsmark, Jävre och Bergsviken.

Liten och stor

I höst blir andakterna till Hortlaxgården digitala, och varje onsdag kl. 10.00 läggs en ny andakt upp. Välkommen att lyssna!

Andakter till Hortlaxgården

Gösta Degerman reflekterar kring temat "Helgonen".

Tankar inför helgen

Gösta Degerman reflekterar kring temat "Helgonen".

Gång till hälsa fortsätter i höst! Även i dessa tider är det viktigt att få mötas och säga hej till någon. OBS! Inställt i Bergsviken måndag 19 oktober.

Gång till hälsa i byarna

Församlingens medarbetare erbjuder studiehjälp till dig som går i årskurs 3-6. Välkommen!

Studiehjälp

Nu är byggnationen av nya Tallhedskyrkan (före detta Furulundsgården igång) och du kan följa händelserna här.

Byggnationen av Tallhedskyrkan

Välkommen att vandra någon av de sju pilgrimsleder som finns runt Hortlax kyrka, där längden på leden varierar mellan 250 meter upp till 1 kilometer.

Pilgrimsled i Hortlax