En grupp ungdomar sitter på en stenhäll med träd, blå himmel och vatten i bakgrunden.
Foto: Magnus Aronson, Ikon

Konfirmation

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor.

Funderar du också på livet? Och vill du vara med i sammanhang där vi pratar om viktiga saker som livet, meningen och framtiden.

Det kan handla om kärlek, frihet, Gud, kristen tro, gemenskap och rättvisa, men också om ensamhet och skuld. Tillsammans gör vi spännande saker. Och fikar så klart.

Som konfirmand får du möjlighet att upptäcka och prova på kristen tro. Här finns stort utrymme för ditt liv och dina frågor.

Nu är det andra året med Corona och du kanske undrar om vi verkligen kan ha konfa? Jo, det går bra. Vi fixade det hela förra året. Om det går träffas vi som vanligt i kyrkan, annars blir det digitalt eller på annat sätt. Vi ordnar det tillsammans. Anmäl dig och tipsa kompisar, så ses vi.

Konfa blir det

Här hittar du konfirmandgrupper för 2021-2022. Du kan klicka på grupperna för att se mer information.

Konfirmandgrupper 2021-2022