Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Konfirmation

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Det finns fortfarande platser kvar i några av våra konfirmationsgrupper våren 2019. Anmäl dig senast 10 december.

Som konfirmand får du diskutera livets små och stora frågor tillsammans med både jämnåriga och äldre. För att du ska kunna lära känna dig själv, varför du tänker och handlar som du gör och även förstå hur andra resonerar. Konfirmation är en upptäcksresa som vi gör tillsammans.

Konfirmandtiden kan innehålla musik, drama, klättring eller någonting helt annat plus gudstjänst, läger och en massa gemenskap.