Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon:+46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Konfirmation

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor.

Mellan 13 och 16 maj delas vår konfirmationsbroschyr ut till alla ungdomar födda 2005 och boende inom Helsingborgs pastorat och Kvistofta församling.

Anmälan till konfirmationen öppnar 18 maj klockan 8:00.

Funderar du också på livet? Och vill du vara med i sammanhang där vi pratar om viktiga saker som livet, meningen och framtiden.

Det kan handla om kärlek, frihet, Gud, kristen tro, gemenskap och rättvisa, men också om ensamhet och skuld. Tillsammans gör vi spännande saker. Och fikar så klart.

Som konfirmand får du möjlighet att upptäcka och prova på kristen tro. Här finns stort utrymme för ditt liv och dina frågor.