Svenska kyrkan Helsingborg

Svenska kyrkan Helsingborg Besöksadress: S. Storgatan 22, 25223 Helsingborg Postadress: BOX 1453, 25114 HELSINGBORG Telefon: +46(42)189000 E-post till Svenska kyrkan Helsingborg

Konfirmation

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. Helt enkelt det som är viktigt för dig.

Som konfirmand får du diskutera livets små och stora frågor tillsammans med både jämnåriga och äldre. För att du ska kunna lära känna dig själv, varför du tänker och handlar som du gör och även förstå hur andra resonerar. Konfirmation är en upptäcksresa som vi gör tillsammans.

Konfirmandtiden kan innehålla musik, drama, klättring eller någonting helt annat plus gudstjänst, läger och en massa gemenskap.

Hör Truls, Rebecca och Albin berätta om sin konfirmandtid.