En turkos bibel i fokus. Vi ser en hand som håller Bibeln.
Foto: Magnus Aronson/Ikon

Konfirmation

Konfirmationen ger dig inte facit till livets alla frågor, men tillsammans söker vi svaren och utforskar kristen tro. Anmälan öppnar 16 maj 2024 klockan 9:00.

Funderar du också på livet? Och vill du vara med i sammanhang där vi pratar om viktiga saker som livet, meningen och framtiden.

Det kan handla om kärlek, frihet, Gud, kristen tro, gemenskap och rättvisa, men också om ensamhet och skuld. Tillsammans gör vi spännande saker. Och fikar så klart.

Om du är född 2010 och bosatt inom Maria, Gustav Adolfs, Raus och Kvistofta församlingar så får du under maj en broschyr med information om konfirmation hem i din brevlåda, men och du kan också ladda ner broschyren här nedan.

En tjej ligger bland madrasser och täcken på golvet och håller i några papper. Det är läger.

Anmälan till konfirmation

Här kan du anmäla dig till konfirmationsgrupperna 2024-2025. Anmälningarna hanteras enligt principen först till kvarn så anmäl dig gärna tidigt då vissa grupper är mycket populära. Välkommen med din anmälan.

Två konfirmander hjälps åt att klä på sig sina vita särkar.

Konfirmandgrupper 2024-2025

Här hittar du konfirmandgrupper för 2024-2025. Du kan klicka på grupperna för att se mer information. När du klickar på grupperna kommer du till en sida som heter "hitta konfirmation". Där finns mer information om varje grupp.

En turkos bibel i fokus. Vi ser en hand som håller Bibeln.

Konfirmationsfolder 2024-2025

Här kan du ladda ner konfirmationsfoldern för 2024-2025 och läsa om alla olika grupper vi har. Anmälan öppnar 16 maj, klockan 9:00.

Vuxenkonfirmation

Är du nyfiken på kristen tro? Vill du konfirmera dig som vuxen? Här kan du lämna en intresseanmälan. Vi kan erbjuda både kurser i grupp om kristen tro eller enskild undervisning.