Other languages with Google Translate

Kontakt

Häggenås-Lit-Kyrkås församling Besöks- och postadress: Lits prästbord 115, 83692 Lit Telefon: +46(642)44100 E-post till Häggenås-Lit-Kyrkås församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Häggenås-Lit-Kyrkås församling

Häggenås-Lit-Kyrkås församling vill vara en mötesplats mellan himmel och jord. Tillsammans är nyckelordet – tillsammans med Gud och varandra.

Dataskydd

I maj 2018 blir EU:s dataskyddsförordning (GDPR) svensk lag. Syftet med förordningen är att ge oss människor större kontroll över vilka uppgifter som finns om oss i system och register.

Vi värnar om din säkerhet. För oss inom Svenska kyrkan är det viktigt att du ska känna dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter. Vi skyddar den information som du anförtror oss, samt följer de lagar och regler som finns för att skydda din integritet.

Mer info https://www.svenskakyrkan.se/harnosandsstift/dataskyddsforordningen---gdpr