Häggenås-Lit-Kyrkås församling

Kontakt

Häggenås-Lit-Kyrkås församling Besöksadress: Lits prästbord 115, 83692 Lit Postadress: Lits Prästbord 115, 83692 Lit Telefon: +46(642)44100 E-post till Häggenås-Lit-Kyrkås församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Häggenås-Lit-Kyrkås församling

Häggenås-Lit-Kyrkås församling vill vara en mötesplats mellan himmel och jord. Tillsammans är nyckelordet – tillsammans med Gud och varandra.

Välkommen till Häggenås-Lit-Kyrkås församlings hemsida

Hemsidan uppdateras fortlöpande. Hittar du inte information som du söker är du välkommen att kontakta oss på pastorexpeditionen.

Gudstjänster i församlingen

Här kan du se veckans affisch

#metoo

Hashtaggen #metoo visar hur enormt många kvinnor som utsatts för sexuella trakasserier och övergrepp. Behöver du någon att prata med? Våra präster har tystnadsplikt och är erfarna i att möta människor i samtal.

Ungdomskväll

Nästa ungdomskväll 7 december.

Musik i församlingen

Välkomna att vara med i en "gudstjänstsånggrupp" som stödjer församlingssång och sätter musikalisk prägel på gudstjänsten 1a Advent i Kyrkås nya kyrka. Alla är välkomna till projektet! Övningstillfällen är: Torsdagar 9 och 16 november kl. 19.00-20.00 Bringåsens skola (matsalen). Genrep och uppsjungning: Söndag 3 december kl. 17.00 i Kyrkås nya kyrka.

Kontakt

Bokning av dop, vigsel eller begravning samt andra ärenden, kontakta gärna oss på pastorsexpeditionen. Öppettider vardagar kl. 9-12. Torsdagar stängt. Telefon 0642- 44 100