Våffel-och stickcafé i Falkenberg

Välkommen att dela gemenskapen! Café med våffelservering på andra våningen i Församlingsgården.

Välkommen att dela gemenskapen i Våffel- och stickcafét! Hit är alla  som vill ta en fika välkomna. För dem som vill handarbeta finns möjlighet att sitta tillsammans.

mÅNDAGAR KL. 13.30 - 15.30 i församlingsgården, våning 2

Våffel- och stickcafét är öppet till och med juli. Under juli månad flyttar caféet ut på gården vid Kyrkans hus.

Efter ett kort sommaruppehåll öppnar cafét igen måndagen den 10 september 2018.

Vill Du hjälpa till?

Vi vill alltid bli fler som hjälper till i våra verksamheter - tveka inte att höra av Dig till Anita Palmblad om Du har tid och lust att vara med!

Anita  Palmblad

Anita Palmblad