Våffel-och stickcafé i Falkenberg

Välkommen att dela gemenskapen! Café med våffelservering på andra våningen i Församlingsgården.

Välkommen att dela gemenskapen i Våffel- och stickcafét! Hit är alla  som vill ta en fika välkomna. För dem som vill handarbeta finns möjlighet att sitta tillsammans.

mÅNDAGAR KL. 13.30 - 15.30 i församlingsgården, våning 2

Våffel- och stickcafét är öppet till och med juli. Under juli månad flyttar caféet ut på gården vid Kyrkans hus.

Våffelcafé i Församlingsgården startar 21 januari 13.30-15.30

Vill Du hjälpa till?

Vi vill alltid bli fler som hjälper till i våra verksamheter - tveka inte att höra av Dig till Anita Palmblad om Du har tid och lust att vara med!

Anita  Palmblad

Anita Palmblad