Vessige kyrka, tornet
Foto: Henrik Enarsson

Vessige Okome

Vessige och Okome församlingar ligger i Falkenbergs kommun. Besök gärna någon av församlingarnas sex kyrkor eller kyrkogårdar.

Kontakta oss

Kontakta den gemensamma expeditionen på tel: 0346-372 30 för församlingarna i Vessige, Okome och Susedalen - öppet kl. 09-14 mån-fre, lunchstängt 12-13.

Sommaraktiviteter i Vessige-Okome

I sommar finns det flera olika aktiviteter som en kan välja på beroende på ålder och vad en tycker är kul!

Sommar, gunga, flygel, träd

Sommarmusik i Falkenbergs pastorat

Få nya musikaliska upplevelser i sommar! Alltid fri entré till alla arrangemang.

Våra verksamhetsgrupper

Vuxen i Vessige Okome

I Vessige och Okome församlingar erbjuder vi tex filmkvällar och bibelsamtalsgrupp.

Barn, ungdom, familj i Vessige Okome

I Vessige och Okome församlingar finns det grupper för både småbarn, skolbarn och föräldrar!

Musik i Vessige Okome

För dig som vill sjunga i kör, spela något instrument eller kanske gå på konsert i någon av våra kyrkor.

Körer i Vessige Okome

Alla kan (och bör) sjunga i kör! Vi har något för alla åldrar och smaker.

Ungdomar, cyklar, konfirmander

Konfirmera dig 2023/2024

Här kan du välja var och hur du vill konfirmera dig. Gäller för läsåret 2023/2024 - med konfirmation 2024.

Kontakta oss i Vessige & Okome

Här får du kontakt med oss

Kontakt och information

Kyrknytt och månadsblad

Läs det senaste bladet eller kanske ett äldre blad?

Om oss i Vessige Okome

Välkommen till oss i Vessige och Okome församlingar!