Skor, fötter i ring
Foto: Ingo Joseph/Pexels

Lediga tjänster

Kom och bli vår kollega! Här hittar du lediga tjänster i Falkenbergs pastorat.

Välkommen att söka en tjänst i Falkenbergs pastorat! Vi är ungefär 160 personer som arbetar tillsammans i ett ganska stort område. Vi finns i Slöinge, Ullared, Morup, Falkenberg, Torup och på många andra ställen i det vackra Halland. Därför har vi organiserat oss i fyra områden med varsitt arbetslag. Varje arbetslag har en egen områdeschef och arbetar ganska självständigt med både församlingsliv och kyrkogårdar. Till stöd för verksamheten finns också ett gemensamt kansli med olika specialister.

Som ett av många pastorat och församlingar inom Svenska kyrkan, är vi en del av en stor gemenskap kring Jesus Kristus med evangeliet som ärende till varje människa vi möter. Vill du veta lite mer om vad vi brinner för, kan du läsa vår församlingsinstruktion och vår mångfaldsvision.

Om du är nyfiken på att vara en del i vårt arbetslag, men har funderingar kring boende, utbildning, resor eller annat, är du alltid välkommen att ta kontakt. Tillsammans kan vi kanske hitta lösningar som öppna nya vägar för dig mot en spännande framtid.

För de olika tjänsterna finns kontaktpersoner som kan svara på frågor, men om du har allmänna frågor om vårt pastorat och om att arbeta här får du gärna kontakta någon av oss.

Lediga tjänster just nu