Foto: Magnus Aronsson, Ikon

Barn, ungdom, familj

Här finner du mängder av verksamheter för barn, ungdom och familjer! Alla aktiviteter sker i församlingarna.

Falkenbergs pastorat har ett rikt och brett urval av aktiviteter för både barn, ungdom och familjer. Här hittar du länkar till varje församlings sidor.

Barn, superhjälte

Barn, ungdom, familj i Fagered, Källsjö, Ullared & Älvsered

Här ser du alla verksamheter som finns. Vi välkomnar alla att vara med oss!

Se särskild information vid varje verksamhet.

Verksamheterna startar vecka 3, 2021

Barn, ungdom, familj i Falkenberg & Skrea

Välkommen till våra olika grupper där vi skapar, sjunger och upplever med våra sinnen. Vi utbyter tankar och lär oss mer om Gud och livet. Då Region Halland och Folkhälsomyndigheten infört strikta allmänna råd för att begränsa smittspridningen, har vi i Falkenberg-Skrea (i enlighet med smittskyddsläkares rekommendation) valt att pausa ALL vår verksamhet, förutom gudstjänst och barnomsorg, även de grupper som vänder sig till dig som är född 2005 eller senare. Se särskild information vid varje verksamhet. Verksamheterna startar vecka 3, 2021

I Gunnarp, Gällared och Krogsereds församlingar finns verksamheten i Ätran. Konfirmander, Juniorer och Miniorer! Välkomna till oss!

Barn, ungdom, familj i Gunnarp, Gällared, Krogsered

Här finns något för alla - barn & ungdomar.

Barn, ungdom och familj i Morup

Här finns något för alla - barn & ungdomar.

Här var det livat!

Barn, ungdom, familj i Stafsinge

Här var det livat!

Våra grupper för alla barn, ungdomar och föräldrar

Barn, ungdom, familj i Susedalen

Våra grupper för alla barn, ungdomar och föräldrar

Här hittar Du våra verksamheter för barn och familj - varmt välkommen, här finns gemenskap för alla!

Barn, ungdom, familj i Torup

Terminen startar vecka 37!

Barn, ungdom, familj i Vessige Okome

I Vessige och Okome församlingar finns det grupper för både småbarn, skolbarn och föräldrar! Terminen startar vecka 37!

I församlingen har vi ett stort arbete med barn, unga och familjer.

Barn & familj i Vinberg-Ljungby

I församlingen har vi ett stort arbete med barn, unga och familjer.