Glommens fyr, sommar
Foto: Fredrik Ejersjö/Flickr

Våra församlingar

Falkenbergs pastorat ligger mitt i Halland och består av 14 församlingar. Här finns mer information om varje församling.

Fagered, Källsjö, Ullared, Älvsered

Välkommen till våra församlingar!

Närbild på någon som lägger en liten träbit med ikonbilder i gräset.

Falkenberg & Skrea

Svenska kyrkan finns nära dig - i livets alla skeden. Välkommen till Din församling!

Gällareds kyrka, altartavla

Gunnarps församling

Välkommen till Gunnarps församling med kyrkorna i Gunnarp, Gällared, Krogsered samt Fegens kapell .

Stafsinge församling

Platsen där du kan blicka ut över landskapet. En församling med många utsikter. Du är alltid välkommen för den du är. Alltid älskad alltid unik.

Årstad kyrka i fjärran, landskapsvy

Susedalens församling

I Susedalens församling finns fem kyrkor, Årstad, Abild, Asige, Slöinge och Eftra.

Torups Församling

I Torups församling finns kyrkorna i Torup, Drängsered och Kinnared samt kapellet i Rydöbruk.

Vessige kyrka, tornet

Vessige Okome

Vessige och Okome församlingar ligger i Falkenbergs kommun. Besök gärna någon av församlingarnas sex kyrkor eller kyrkogårdar.

Vinberg-Ljungby församling

I landskapet mellan stad och land finns - Vinberg-Ljungby församling