Gällareds kyrka, altartavla
Foto: Henrik Enarsson

Gunnarps församling

Välkommen till nybildade Gunnarps församling med kyrkorna i Gunnarp, Gällared, Krogsered samt Fegens kapell .

Följ oss på Facebook

Här hittar du allt spännande som händer i församlingen och blir uppdaterad med aktuella nyheter.

Följ oss på Facebook

Barngympa i Ätran

Häng med på en fartfylld timme varje onsdag i Ätrans idrottshall!

Barndans i Ätran

Myror i brollorna och musik i hela kroppen? Testa att komma till Arken och var med i vår dansgrupp!

En liten pojke kikar nyfiket in i kameran.

Öppen förskola i Ätran

Vi träffas varje måndagsförmiddag för att fika, prata och låta barnen utforska och leka i barntimmesalen på Arken.

After School i Ätran

Varje tisdag är du som går i årskurs 3-5 välkommen att hänga en stund på Arken efter skolan!

Sjung med i vår kör

Vi träffas varje tisdag kl. 19:00-21:00 på Arken i Ätran. Du är varmt välkommen, kom precis som du är! Ingen anmälan krävs.

Två samtalar, kaffekopp

Mötesplatsen Gunnarp

Tycker du om att träffa nya vänner? Då är du är välkommen till Arken i Ätran. Träffar på måndagar och mottagning på tisdagar.

Ungdomar, cyklar, konfirmander

Konfirmera dig 2023/2024

Här kan du välja var och hur du vill konfirmera dig. Gäller för läsåret 2023/2024 - med konfirmation 2024.

Kors, motsol, himmel

Om oss i Gunnarps församling

Läs mer om oss, våra kyrkor och hur vi arbetar.