Vacker sommarvy av havet med ett kors samt blommor i förgrunden
Foto: DreamPixer/Pixabay

Falkenberg & Skrea

Svenska kyrkan finns nära dig - i livets alla skeden. Välkommen till Din församling!

Gudstjänst sammanlyst

Söndag 14 augusti är gudstjänsten i Falkenbergs kyrka sammanlyst till Hertings kyrka 9.30

Cykel på en vacker blomsteräng, sommar

Sommarmusik i Falkenberg & S:t Laurentii kyrkor

Välkommen till sommarmusik i Falkenbergs och S:t Laurentii kyrkor! Alltid fri entré.

Strand, sol, gitarr

Sommarmusik i Falkenbergs pastorat

Falkenbergs pastorat bjuder på vår största musiksatsning någonsin sommaren 2022. Alltid fri entré till alla arrangemang.

Ukraina, flagga, peace, fred

Tillsammans för Ukraina

I kyrkan finns olika möjligheter att andas, hämta kraft, hjälpa till och att ta ett litet steg mot något bättre.

Café Kyiv

Torsdagar kl. 13-17 i Tullbrokyrkans lokaler. Välkommen!

Ungdomar, cyklar, konfirmander

Konfirmera dig 2022/2023

Här kan du välja var och hur du vill konfirmera dig. Gäller för läsåret 2022/2023 - med konfirmation 2023.

Nödrop för Ukraina

Stöd de som drabbats av kriget.

Ge en gåva

Barn, ungdom, familj i Falkenberg & Skrea

Välkommen till våra olika grupper där vi skapar, sjunger och upplever med våra sinnen. Vi utbyter tankar och lär oss mer om Gud och livet.

Vuxen i Falkenberg & Skrea

Här finns många möjligheter till fördjupning i kristen tro, gemenskap, dans, sång och musik, samtal om om både glädje och sorg - kort sagt det mesta som ingår i livet.

Diakoni, socialt arbete i Falkenberg & Skrea

Diakoni är kyrkans tjänst i kärlek. Här finner du öppna gemenskapsverksamheter, samtal och stöd och mycket mer!

Någon spelar kyrkorgel.

Musik i Falkenberg & Skrea

I Falkenbergs och Skrea församlingar finns flera körer för olika åldrar - alla är välkomna! Vi ger också ett flertal konserter varje termin.

Förskolan Fröet

Fröet är en heltidsförskola i Svenska Kyrkans regi. Förskolan ligger i Skrea och har en avdelning som erbjuder förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år med kristen profil. Vi har plats för ca 20 barn.

Skrea Fritidshem Senapskornet

Ett fritidshem med kristen profil, i nya fräscha lokaler.

Skylt med texten Följ mig

Välkommen som medlem!

Välkommen att bli en del av Svenska kyrkan oavsett vem du är. Engagera dig för en rättvisare och bättre värld, eller sjung i kör eller finn ro i en hektisk vardag.

Skor, fötter i ring

Kom och bli vår kollega! Här hittar du lediga tjänster i Falkenbergs pastorat.

Kontakta oss i Falkenberg & Skrea

Här finner du kontaktuppgifter till alla anställda i Falkenbergs och Skrea församlingar.

Kontakt Falkenbergs och Skrea församlingar

Besöks- och postadress:
Nygatan 41
311 31 Falkenberg

Öppetider på expeditionen i Falkenberg

Månd- torsd 10.00-12.00 13.00-15.00 och Fred. 10.00-12.00

Tfn: 0346-371 30 månd-fred. 9.00-16.00

Tfn: 0346-371 80 Vaktmästare
E-post: Falkenbergs pastorat

Organisationsnummer: 252 004-8865

Fakturaadress: Fack 77800183, Box 15018, 750 15 Uppsala

Vi finns på Facebook - följ oss gärna!