Foto: Ingemar Isaksson

Torup

I Torups församling finns kyrkorna i Torup, Drängsered och Kinnared samt kapellet i Rydöbruk.

Välkommen till kyrkan! Anmäl dig här.

Anmäl dig genom att kryssa i en av rutorna nedan. Du kan också anmäla dig via telefon 0346-372 00 tis, tors o fre - senast fredag kl. 12. Viktigt att du anger ditt namn, telefon och vilken gudstjänst du vill delta i, så att vi kan återkoppla, och tänk på att vi bara får plats 8 personer på varje gudstjänst (inkl. personal).

Inställda verksamheter i Torups församling

Verksamheterna inom Torups församling anpassas efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Torups församling prioriterar gudstjänster, kyrkliga handlingar och enskilda samtal.

Torup är den församling som ligger längst öster ut i Falkenbergs pastorat.
Välkommen till oss!

Gemensam reception (telefontid) för Torup, Gunnarp, Fagered/Ullared m.fl.:
0346-372 00, tisdag, torsdag-fredag kl. 9-16.

Expeditionen är bemannad på oregelbundna tider - ring 0346-372 00 (tisdag, torsdag-fredag kl. 09-16) så bokar vi en tid.

Om ingen svarar - försök nå en medarbetare direkt Kontakta oss i Torup.