Torup

I Torups församling finns kyrkorna i Torup, Drängsered och Kinnared samt kapellet i Rydöbruk.

Torup är den församling som ligger längst öster ut i Falkenbergs pastorat. Också den enda i pastoratet som inte ligger i Falkenbergs kommun. Församlingshemmet och kyrkan ligger fint belägna i mitten av Torup mellan Sjögårdsjön och Prästasjön.

Välkommen att besöka oss!

Växeltelefon: 0345-200 04

Anja Lagerqvist, Jakob Torstadius
Bild: Helena Blanco

Sommarmusik i Falkenbergs pastorat
Torups församling - sommaren 2019

TISDAG 2 JULI RYDÖ KAPELL, KL. 19

Sånger om Livet – Anja Lagerqvist och Jakob Torstadius
Duo som med sång, gitarr och piano bjuder på en stund av glad, svängig och berörande musik. Låtarna är på svenska med text och musik av Anja.

TISDAG 16 JULI  DRÄNGSEREDS KYRKA, KL. 19

Sagolikt - Nordic Light Duo
Josefine Andersson, prisbelönt mezzosopran, och konsertpianist Daniel Beskow bjuder på nordisk romansafton inspirerad av Daniels gammelfarmor Elsa Beskows verk. Flera icke publicerade målningar finns med under kvällen.

TISDAG 30 JULI KINNAREDS KYRKA, KL. 19

Stråk, sträng och sång - Familjen Westerberg
Multi-musikaliska familjen Westerberg från Holm, numera bosatta i Simlångsdalen, musicerar tillsammans.

TISDAG 13 AUGUSTI TORUPS KYRKA, KL. 19

Sensommarsång – Torups kyrkokör med gästartist Kenneth Benjaminsson