Foto: Ingemar Isaksson

Torup

I Torups församling finns kyrkorna i Torup, Drängsered och Kinnared samt kapellet i Rydöbruk.

Välkommen till kyrkan! Anmäl dig här.

Gudstjänster vecka 2. Anmäl dig genom att kryssa i en av rutorna nedan. Du kan också anmäla dig via telefon 0346-372 00 (tis, tors-fre) samt sms 0724-65 32 72. Viktigt att du anger ditt namn, telefon och vilken gudstjänst du vill delta i, så att vi kan återkoppla, och tänk på att vi bara får plats 8 personer på varje gudstjänst (inkl. personal).

Inställda verksamheter i Torups församling

Verksamheterna inom Torups församling anpassas efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Torups församling prioriterar gudstjänster, kyrkliga handlingar och enskilda samtal.

Torup är den församling som ligger längst öster ut i Falkenbergs pastorat.
Välkommen till oss!

Gemensam reception (telefontid) för Torup, Gunnarp, Fagered/Ullared m.fl.:
0346-372 00, tisdag, torsdag-fredag kl. 9-16.

Expeditionen är bemannad på oregelbundna tider - ring 0346-372 00 (tisdag, torsdag-fredag kl. 09-16) så bokar vi en tid.

Om ingen svarar - försök nå en medarbetare direkt Kontakta oss i Torup.