Musik i Torup

Här hittar du allt från körer, konserter och annat roligt som händer med musik i Torup

Sommarmusik i Falkenbergs pastorat -
Torups församling 2019

TISDAG 2 JULI RYDÖ KAPELL, KL. 19

Sånger om Livet – Anja Lagerqvist och Jakob Torstadius
Duo som med sång, gitarr och piano bjuder på en stund av glad, svängig och berörande musik. Låtarna är på svenska med text och musik av Anja.

TISDAG 16 JULI  DRÄNGSEREDS KYRKA, KL. 19

Sagolikt - Nordic Light Duo
Josefine Andersson, prisbelönt mezzosopran, och konsertpianist Daniel Beskow bjuder på nordisk romansafton inspirerad av Daniels gammelfarmor Elsa Beskows verk. Flera icke publicerade målningar finns med under kvällen.

TISDAG 30 JULI KINNAREDS KYRKA, KL. 19

Stråk, sträng och sång - Familjen Westerberg
Multi-musikaliska familjen Westerberg från Holm, numera bosatta i Simlångsdalen, musicerar tillsammans.

TISDAG 13 AUGUSTI TORUPS KYRKA, KL. 19

Sensommarsång – Torups kyrkokör med gästartist Kenneth Benjaminsson
Örongodis med sensommarsmak.

Nordic Light Duo

Torups församling har tre körer för olika åldrar.

• Torups kyrkokör

• Kören Omni Cantus

• Barnkören i Torups kyrka

Torups kyrkokör

Torups kyrkokör är en blandad kör med ett 20-tal medlemmar mellan 25–70 år. Vi övar på tisdagar mellan kl. 19–21 i Torups församlingshem. Vi sjunger en varierad repertoar, allt från kyrkokörsmusik, klassiska stycken, visor, gospel och pop. Vi medverkar i gudstjänster och ordnar även egna konserter. Välkommen att sjunga med oss!

Kontakta körledare Maria Elisson, tel: 070-359 22 23

Omni Cantus

Kören Omni Cantus är en blandad kör med ett 40-tal medlemmar. Kören sjunger för närvarande tillsammans med kyrkokören Pastoralis i Gunnarp/Gällared/Krogsereds församling. Vi övar på tisdagar mellan kl. 19–21 i församlingslokalen Arken i Ätran (Sjövikenvägen 3). Välkommen att sjunga med oss!

Kontakta körledare Mats Winbro, tel: 070-232 99 04

Barnkören i Torups kyrka

Barnkören i Torups kyrka är ett gäng sångglada barn mellan 7–12 år. Vi sjunger både svängiga, vackra och lugna låtar. Vi medverkar i familjegudstjänster några gånger per år och gör även andra konserter och aktiviteter - ibland tillsammans med övrig barnverksamhet i församlingen. Vi övar på tisdagar mellan kl. 14-15 då vi startar med fika och sedan sjunger. Välkommen att börja sjunga med oss!

Kontakta körledare Maria Elisson, tel: 070-235 22 23

Maria Elisson

Mer om Maria Elisson

Musiker i Torups församling

Mats Winbro

Mer om Mats Winbro

Musiker i Gunnarps, Gällareds och Krogsereds församlingar. Samt körledare för körena Pastoralis och Omni Cantus.