Musik i Torup

Här hittar du allt från körer, konserter och annat roligt som händer med musik i Torup

Gospelkör
Bild: Rodrigo Miranda/Flickr

Gospelfest

9 juni kl. 11 i Sophia Magdalena kyrka Drängsered

Kören Sjung-ut!
Daniel Gunnarsson - piano, Christian Andersson - gitarr, Axel Croné - bas,
Andreas Lundgren - trummor, Olof Ringdahl - präst

Gudstjänsten är gemensam för Falkenbergs pastorats östra område.

Torups församling har tre körer för olika åldrar.

• Torups kyrkokör

• Kören Omni Cantus

• Barnkören i Torups kyrka

Torups kyrkokör

Torups kyrkokör är en blandad kör med ett 20-tal medlemmar mellan 25–70 år. Vi övar på tisdagar mellan kl. 19–21 i Torups församlingshem. Vi sjunger en varierad repertoar, allt från kyrkokörsmusik, klassiska stycken, visor, gospel och pop. Vi medverkar i gudstjänster och ordnar även egna konserter. Välkommen att sjunga med oss!

Kontakta körledare Maria Elisson, tel: 070-359 22 23

Omni Cantus

Kören Omni Cantus är en blandad kör med ett 40-tal medlemmar. Kören sjunger för närvarande tillsammans med kyrkokören Pastoralis i Gunnarp/Gällared/Krogsereds församling. Vi övar på tisdagar mellan kl. 19–21 i församlingslokalen Arken i Ätran (Sjövikenvägen 3). Välkommen att sjunga med oss!

Kontakta körledare Mats Winbro, tel: 070-232 99 04

Barnkören i Torups kyrka

Barnkören i Torups kyrka är ett gäng sångglada barn mellan 7–12 år. Vi sjunger både svängiga, vackra och lugna låtar. Vi medverkar i familjegudstjänster några gånger per år och gör även andra konserter och aktiviteter - ibland tillsammans med övrig barnverksamhet i församlingen. Vi övar på tisdagar mellan kl. 14-15 då vi startar med fika och sedan sjunger. Välkommen att börja sjunga med oss!

Kontakta körledare Maria Elisson, tel: 070-235 22 23

Maria Elisson

Mer om Maria Elisson

Musiker i Torups församling

Mats Winbro

Mer om Mats Winbro

Musiker i Gunnarps, Gällareds och Krogsereds församlingar. Samt körledare för körena Pastoralis och Omni Cantus.