Musik i Torup

Här hittar du allt från körer, konserter och annat roligt som händer med musik i Torup

Torups församling har fyra körer för olika åldrar.

• Barnkören i Torups kyrka

• Torups kyrkokör

• kören Omni Cantus

• Seniorkören

Barnkören i Torups kyrka

Barnkören i Torups kyrka är ett gäng sångglada barn mellan 7 – 12 år. Vi sjunger både svängiga låtar och vackra, lugna. Vi medverkar i familjegudstjänster några gånger per år och gör även andra konserter och aktiviteter, ibland tillsammans med övrig barnverksamhet i församlingen. Vi övar på tisdagar mellan 14- 15 då vi startar med fika och sedan sjunger. Välkommen att börja sjunga med oss!
Kontakta körledare Maria Elisson, 0346-372 04.

Torups kyrkokör

Torups kyrkokör är en blandad kör med ett 20-tal medlemmar mellan 25 – 70 år. Vi övar på tisdagar mellan 18:30 – 20:30 i Torups församlingshem. Vi sjunger en varierad repertoar, allt från kyrkokörsmusik, klassiska stycken, visor, gospel och pop. Vi medverkar i gudstjänster och ordnar även egna konserter. Välkommen att sjunga med oss!
Kontakta körledare Maria Elisson, 0346-372 04.

Omni Cantus

Kören Omni Cantus är en blandad kör med ett 40-tal medlemmar. Kören sjunger för närvarande tillsammans med kyrkokören Pastoralis i Gunnarp/Gällared/Krogsereds församling. Vi övar på tisdagar mellan 19 – 21 i församlingslokalen Arken i Ätran (Sjövikenvägen 3). Välkommen att sjunga med oss!
Kontakta körledare Mats Winbro, 0346-372 24.

Seniorkören

En kör med både sångglädje, trivsamt umgänge och god fika. Vi sjunger bara melodier, inte efter noter eller i stämmor. Sången ackompanjeras av spelmän från trakten på dragspel, fiol och gitarr. Vi träffas på fredagar mellan 14 – 16 i Torups församlingshem. Ibland medverkar vi i gudstjänst eller framträder i andra sammanhang.
Välkommen!
Kontakta Monica Larsson 0730-46 28 77
Evy Johansson 0703-66 61 67 eller
Maria Elisson 0346-372 04

Maria Elisson

Mer om Maria Elisson

Musiker i Torups församling

Mats Winbro

Mer om Mats Winbro

Musiker i Gunnarps, Gällareds och Krogsereds församlingar. Samt körledare för körena Pastoralis och Omni Cantus.