Vinberg-Ljungby församling

I landskapet mellan stad och land finns - Vinberg-Ljungby församling

Öppen förskola 0-5 år tillsammans med sina föräldrar.

Vi träffas i Vinbergs församlingshem på måndagar och i Morups kyrkstuga på onsdagar. Vi börjar med sångstund som avslutas med bön. Därefter leker vi, pysslar, fikar och umgås. Vinberg måndagar kl. 9:30-11:30 Morups kyrkstuga onsdagar kl. 9:30-11:30 Välkomna! Är du intresserad kontakta: Emelie Bengtsson 0761-26 59 86

regnbågshjärta, regnbåge, hjärta, pride, regnbågsnyckeln

Falkenbergs pastorat mottar Regnbågsnyckeln 10 april

10 april mottar Falkenbergs pastorat regnbågsmärkningen och det vill vi uppmärksamma på olika vis! Kom och spring, gå eller cykla i Regnbågsracet.

Konfa 23, inbjudan

KONFA 23 - i Falkhallen 24 maj

Alla som fyller 14 i år - välkommen till KONFA 23 i Falkhallen den 24 maj. Där får du veta allt.

Ungdomar, cyklar, konfirmander

Konfirmera dig 2022/2023

Här kan du välja var och hur du vill konfirmera dig. Gäller för läsåret 2022/2023 - med konfirmation 2023.

Församlingsbladet Tro hopp & kyrka för Morup, Stafsinge & Vinberg-Ljungby

Får du inte bladet i din brevlåda men gärna skulle vilja ha det? Kontakta Berit på expeditionen 0346-37266 så löser hon detta.

Ballonger

Falkenbergs pastorat fyller fem år!

Vi fortsätter att vara kyrka i den tid vi lever i.

För dig som har tid på vardagar i Vinbergstrakten

Promenadgrupp och caféer m.m. i Vinberg-Ljungby, Morup och Stafsinge församlingar

Några barn står bredvid varandra framme vid koret och sjunger.

Kom och sjung i barnkör i Vinberg

För er som går i 3:an-6:an.

Diakonimottagning i Skogstorps församlingsgård

Vägledande samtal för dig som söker råd och ekonomiskt stöd och är  boende i Stafsinge & Vinberg-Ljungby , Morups församlingar.

Ingen tidsbokning, kostnadsfritt.

Mån: kl. 13-14.30

Ingång via expeditionen.

Dopet - en fest för livet i Vinberg-Ljungby

Är det många som döper sina barn nuförtiden? Det är en fråga jag möts av ibland. Ja, det är många som döper sina barn.

Bibelsamtal kring enkelt fika i Stafsinge

Vi träffas kl. 18-19.30 tisdagarna - 27 sep, 22 nov i Stafsinge församlingshem.