Foto: Olle Philipsson

Fagered, Källsjö, Ullared, Älvsered

Välkommen till våra församlingar!

Välkommen till kyrkan! Anmäl dig här.

Anmäl dig genom att kryssa i en av rutorna nedan. Du kan också anmäla dig via telefon/sms till Olle Philipsson 0724-65 34 97 senast kl. 18 dagen innan aktuell gudstjänst. Först till kvarn gäller. Viktigt att du anger ditt namn, telefon och vilken gudstjänst du vill delta i, så att vi kan återkoppla. Tänk på att vi bara får plats 8 personer på varje gudstjänst. Glöm inte att avanmäla dig om du får förhinder.

Fagered 9 maj Promenadgudstjänst för små och STORA kl 11-14 drop-in, ingen anmälan

Älvsered 16 maj Promenadgudstjänst för små och STORA kl 11-14 drop-in, ingen anmälan

församlingsblad - gäller februari-maj 2021

Läs här.

Församlingshemmet Mariagården är stängd – Gula villan ersätter

Under en tid är församlingshemmet i Ullared, Mariagården, stängd för renovering. Under tiden får vi använda Gula villan, som ligger mittemellan församlingshemmet och Gekås. Där bedrivs nu församlingens barn- och ungdomsverksamhet.

Följ oss på Facebook och Instagram