Tjej och kille fikar
Foto: Alex & Martin/IKON

Konfirmation i Vessige & Okome

Att konfirmera sig är att ge sig själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns – du själv!

Aktivitetskonfa

En söndag i månaden ca kl. 10-17 samt några vardagar (olika dagar och tider). Det ingår även några lägerdygn. I år har vi en gemensam grupp för Vessige och Okome
församlingar.

Informationsträff i Vessige kyrka eller digitalt, tisdag 18 maj kl. 18, anmälan till
Sofi Wernersson.

Konfirmationstiden

Under konfirmationstiden får du tillfälle att på ett kul och intressant sätt lära dig mer om kristen tro. Fundera och samtala om vad du vill med ditt liv. Du får chansen att lära känna nya kompisar och åka på konfirmationsläger. 

Vi tror att man lär sig bäst om man har kul samtidigt. Därför består vår konfirmationsundervisning av en massa olika aktiviteter och delar såsom musik, diskussioner, lekar, film och gruppövningar. Kristen tro är mer än fakta. Under andakt får du chansen att varva ner och för dig själv fundera på vem Gud är och vad egen tro kan vara.

Vi åker givetvis på läger...

Anmälan konfirmation

Anmälan till Vessige & Okome församlingars konfirmationsgrupp 2021/2022. Anmäl dig senast 30 maj 2021. En söndag i månaden ca kl. 10-17 samt några vardagar (olika dagar och tider). Det ingår även några lägerdygn. En gemensam grupp för Vessige och Okome församlingar. Informationsträff i Vessige kyrka eller digitalt, tisdag 18 maj kl. 18, anmälan till Sofi Wernersson, 072-465 33 14, e-post: sofi.wernersson@svenskakyrkan.se

Är du döpt?

KONTAKTUPPGIFTER TILL SAMTLIGA VÅRDNADSHAVARE

ÄR DET OK ATT ER UNGDOM MEDVERKAR PÅ BILD I PASTORATETS/FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, Facebook, Instagram, folder osv.)

Sofi  Wernersson

Sofi Wernersson

Falkenbergs pastorat

Fritidsledare

Mer om Sofi Wernersson

Fritidsledare Vessige och Okome församlingar