Onsdagsträffen i Skrea

En öppen gemenskap för daglediga. Vi träffas i Skrea församlingshem.

Välkommen till god gemenskap under enkla former! Varje träff inleds med någon form av underhållning som musik, föredrag, bildspel eller frågesport. Vi dricker kaffe tillsammans och avslutar med en andakt. Onsdagsträffen är en öppen grupp där alla kan känna sig varmt välkomna.

Onsdagar jämna veckor kl. 14.00 16.00 i Skrea församlingshem

Information om terminsstart hösten 2018 kommer i höstens församlingsblad och så småningom  här på hemsidan.

Onsdagsträffens terminsstart hösten 2018 börjar med en församlingsresa till Skåne. Välkommen med!

Susanne Ottosson

Mer om Susanne Ottosson…