Onsdagsträffen i Skrea

En öppen gemenskap för daglediga. Vi träffas i Skrea församlingshem.

Välkommen till god gemenskap under enkla former! Varje träff inleds med någon form av underhållning som musik, föredrag, bildspel eller frågesport. Vi dricker kaffe tillsammans och avslutar med en andakt. Onsdagsträffen är en öppen grupp där alla kan känna sig varmt välkomna.

Onsdagar jämna veckor kl. 14.00-16.00 i Skrea församlingshem

Vårens program - 2019

23 januari   Minsta barn – Åsa Hagberg

Sånger och berättelser om barnet och hur det största finns i det minsta. Bygger på erfarenheten av att få ett barn med Downs syndrom. Åsa är författare och föreläsare och bosatt i Förslöv på Bjärehalvön.

6 februari   Sången är mitt liv – Gudrun Rooth

Sång till gitarr, kåseri, diktläsning och allsång tillsammans med Gudrun från Ängelholm.

20 februari Hund i människans tjänst – Annika Bengtsson

Tjänstehund, servicehund, vårdhund – människans bästa vän har många namn! Annika och hennes kollega Mia kommer med sina hundar och visar.

6 mars        Min vän genom allt – Miriam Åkerblad & Amanda Smeringe

Miriam sjunger och berättar om sin vandring på trons väg och ackompanjeras av Amanda.

20 mars  Tron är grunden för det vi hoppas på – Per Engström

Aposteln Paulus sitter fånge och skriver en hälsning som gäller även för oss idag.

3 april        Tvenne hjärtan –Henrik & Alexandra Murdock

En föreställning i ord och toner om KÄRLEK – lycklig kärlek, längtan efter kärlek, svartsjuka och olycklig kärlek.

17 april       Den judiska påsken – Elisabet Dahlberg

Vad hände påsken år 33 i staden Jerusalem? Med hjälp av en modell av Jerusalem berättar Elisabet om det som hände under det vi idag kallar ”Stilla veckan”.

15 maj   avslutning med vårlunch kl. 13.00!

Anmälan till Cecilia Engström. 070-519 0954

senast onsdagen den 8 maj. Självkostnadspris