Familjediakoni i Falkenberg & Skrea

Kyrkans arbete med barnfamiljer i ekonomisk utsatthet. Idag lever över 700 barn i fattigdom i Falkenbergs kommun.

Enligt Rädda Barnen lever över 600 barn under knappa ekonomiska omständigheter i Falkenbergs kommun. Skollov och helger är särskilt svåra - flera beskriver hur smärtsamt det är att barnen inte kan äta sig mätta och att det inte går att tvätta kläder och duscha. För närvarande har vi kontakt med ett hundratal familjer i Falkenberg.

Vill Du ha hjälp och stöd?

Är du en ensamstående förälder med enskild eller delad vårdnad om barn? Livet kan kännas tufft, ekonomin knapp - som att minsta oförutsedda kostnad blir en katatrof. Behöver du någon att prata med eller bolla tankar med, eller konkret hjälp med lite mat? Hör då av Dig till oss, så ska vi se vad vi kan göra.

Vill Du göra skillnad?

Vill Du ge en gåva?

Det finns många sätt att stödja kyrkans diakonala arbete. Ett sätt är ge en ekonomisk gåva. För gåvan köper vi diakoner presentkort i mat- eller klädbutik för att sedan dela ut till behövande i Falkenbergs och Skrea församlingar.

Var noga med att märka din betalning med "Familjediakoni Falkenberg".

Swish: 123 369 9824

BG: 5170-1977

Stort tack på förhand!

Helena Hedelund

Mer om Helena Hedelund

Diakon i Falkenbergs församling

Nedan får Du information om alla våra verksamheter för barn, ungdom och familj.