Barn, ungdom, familj i Falkenberg & Skrea

Välkommen till våra olika grupper där vi skapar, sjunger och upplever med våra sinnen. Vi utbyter tankar och lär oss mer om Gud och livet.

Öppen förskola i Falkenberg, Herting & Skrea

Öppen förskola är en mötesplats för barn och vuxna. Hit kan ni komma tillsammans för att leka, knyta nya kontakter, pyssla, sjunga eller bara vara... Nu har vi sommarlov och öppnar upp v 36 den 5/9.

Förskolan Fröet

Fröet är en heltidsförskola i Svenska Kyrkans regi. Förskolan ligger i Skrea och har en avdelning som erbjuder förskoleverksamhet för barn i åldrarna 1-5 år med kristen profil. Vi har plats för ca 20 barn.

Skrea Fritidshem Senapskornet

Ett fritidshem med kristen profil, i nya fräscha lokaler.

Verksamheter för barn

Några barn står bredvid varandra framme vid koret och sjunger.

Barnkör i Falkenberg

För dig mellan 7-12 år. Övning torsdagar kl. 17.00-17.45 på tredje våningen i Församlingsgården. Välkommen!

Barnkör i Skrea

För dig mellan 6-11 år. Övning torsdagar kl. 16.30-17.30 i Skrea församlingshem. Välkommen!

Leksaker, lego

Tisdagskul och Onsdagskul i Herting & Falkenberg

För dig som går i 1:an, 2:an och 3:an. Välkommen!

Torsdagshäng i Falkenberg

Mysigt efter skolan-häng för dig som går i åk 4, 5 och 6. Vi ses i Hertings kyrka!

Måndagsklubben och Torsdagsklubben i Skrea

Pyssel och lek för dig som går i åk 1-2 eller åk 3-5. Vi ses i Skrea församlingshem!

Söndagsskola i Falkenberg & Skrea

Gudstjänstinnehåll på barnens villkor. Välkommen! kl. 10:00, söndagar i Falkenbergs kyrka.

Verksamheter för ungdom

Kille, ungdom, konfirmand, halsband, kors

Konfirmation i Falkenberg & Skrea

Att konfirmera sig är att ge sig själv chansen att fundera lite extra på det viktigaste som finns – du själv!

Junior + i Falkenberg

För dig som går i 6:an eller 7:an. Vi ses i Kyrkans hus!

Crux i Falkenberg

Ungdomsgrupp för dig som är 15 år. Vi träffas, hänger, fikar och mycket mer i Kyrkans hus.

UngdomsAlpha

Finns det mer att upptäcka i livet? En spännande kurs, för dig som är ung.

Ungdomskör i Falkenberg

För dig som är 13 år och uppåt. Välkommen!