Göteborgs Carl Johans församling

Kontakt

Göteborgs Carl Johans församling Besöksadress: Carl Johans kyrkoplan 1, 41455 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7319200 E-post till Göteborgs Carl Johans församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Göteborgs Carl Johans församling

Med anledning av den massmediala uppmärksamheten kring några av kyrkans medarbetare som misstänks ha använt ekonomiska medel i verksamheten felaktigt, vill vi informera om hur regelverket fungerar när det följs.

Granskning av Svenska kyrkan

Dokumentet öppnas som pdf.

Församlingsinstruktion för Carl Johans församling

Varje församling i Svenska kyrkan arbetar med sin verksamhet och inriktning. Ett av styrdokumenten heter Församlingsinstruktion. Här kan du läsa aktuell Instruktion för Carl Johans församling, antagen av Kyrkofullmäktige den 17 december 2015. Dokumentet öppnas som pdf.

Sommartider på receptionen

27 juni - 12 augusti är receptionen öppen vardagar kl. 9-12

Carl Johans kyrka

Carl Johans församlingshem

Kungsladugårds kyrka

Kungsladugårds församlingshem

St Birgittas kapell är belägen på en klippa, det går inte att köra bil upp till kyrkporten. Det är trappor(25steg med avsatser) eller hiss som gäller. Kyrkan skall också renoveras invändigt och göras mer tillgänglig med start höst-vinter 2017-2018. Det kommer en databas på kapellet när detta klart.