Gudstjänst

Varje vecka firar vi en mängd olika gudstjänster i församlingen. Vilka gudstjänster vi firar den närmsta tiden kan du läsa i kalendern här på hemsidan. Varje lördag kan man också läsa i Göteborgs-postens under Predikoturer och musikannons vad som händer i kyrkorna.

söndagar

Söndagen är den kristna kyrkans stora dag. Den firar att Guds skapelse var fullbordad på den sjunde dagen och den firar Jesu uppståndelse. Därför är söndagen den stora gudstjänstdagen.

Varje sön- och helgdag under kyrkoåret har sitt namn, sitt tema och sina bibeltexter. Längst ner kan du se vilken gudstjänst som firas kommande söndag.

små och stora, SoS-gudstjänst

Vi firar gudstjänst med små och stora, skapad med och för barn i alla åldrar. Ungefär en gång i månaden i Kungsladugårds kyrka. Här skall du som kommer med barnen till kyrkan känna dig välkommen. Gudstjänsten pågår i ungefär 45 minuter.

Med musik

Flera gudstjänster har musikaliska inslag. För att se mer detaljerat schema kan du titta i kalendern.

med Nattvard

I nattvarden delas bröd och vin, för att vi skall minnas att Jesus gått genom mörkret och döden före oss.

Onsdagar

Annorlunda lunch med musik vid middagstimmen som är en gemenskapsträff. Varje onsdag är olika, men har fokus på gemenskap och utveckling.

Varje onsdag klockan 12.00 i Carl Johans kyrka.