Ljusbäraren i Carl Johans kyrka, fullsatt med tända ljus.

Vi firar gudstjänst i Carl Johans kyrka varje söndag kl.11. Välkommen!

Nya restriktioner från 1 december

Den 1 december införs möjligheten att använda vaccinationsbevis för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar inomhus med över 100 personer.

Därför begränsar vissa kyrkor antalet besökare. Vid större konserter kan du behöva visa upp vaccinationsbevis.

Läs mer om vad som gäller i din kyrka.

Mässa

söndagar kl. 11

Carl Johans kyrka

En traditionell gudstjänst med nattvard och mycket liturgi. Församlingens präster, musiker, diakoner, ideella medarbetare och körer medverkar under året.

Andakt och musik

ONSDAGAR KL. 12

Carl Johans kyrka

Under sommaren varvas sommarandakt och onsdagsmusik i Carl Johans kyrka. Se Hållplats Carl Johan för datum.

Kristamässan – INSTÄLLD

varannan söndag kl. 18

St:a Birgittas kapell

En enkel mässa på feministteologisk grund som arrangeras av Forum för feministisk gudstjänstutveckling i samverkan med Carl Johans församling.

Onsdagsmässan – INSTÄLLD

Onsdagar kl. 18.30

Matteuskyrkan

En ekumenisk veckomässa i samarbete med Matteuskyrkan och Majornakyrkan. Varje onsdag kl. 18.30 samlas vi i tystnaden, i reflektionen, i musiken och i gemenskapen. Under hösten 2020 träffas vi i Matteuskyrkan, Djurgårdsgatan 17.

Gudstjänst för små och stora – INSTÄLLD

I Kungsladugårds kyrka firar vi gudstjänst för små och stora, med barn i alla åldrar. Det är en enklare gudstjänst med låga trösklar. Barnkören och barn från vår förskola medverkar allt som oftast. Se kalendern för datum.

Musikgudstjänster – INSTÄLLD

I S:ta Birgittas kapell firas oftast musikgudstjänster på söndagar klockan 18. Betoningen ligger på musiken, men gudstjänsten innehåller ofta även en kortare reflektion samt bön och välsignelse. Se konsertprogrammet för datum.