Treans spårvagn passerar utanför Carl Johans kyrka en solig sommardag.

Hållplats Carl Johan

Musik vid middagstimman, gemenskapsträff, litteraturläsning och sopplunch.

En hållplats i vardagen

Varje onsdag kl. 12 finns det möjlighet till att mötas i Carl Johans kyrka. Bara på röda dagar tar vi uppehåll.

MUSIK VID MIDDAGSTIMMAN & GEMENSKAPSTRÄFF

Varannan vecka är programmet lite längre. Efter Musik vid middagstimmen i kyrkan serveras kaffe och smörgås i församlingshemmet och en inbjuden gäst tar vid ungefär kl. 13 för att underhålla, inspirera eller rent av utmana.

LITTERÄR ANDAKT

Musik-litteratur-tystnad-reflektion-lättlunch. Vi lyssnar till litteratur och musik i andaktens form. Om du har litteraturtips kontakta Ludvig Lindelöf.

Taizébön

Musik-Stillhet-Tystnad-Ord på vägen. Sånger på olika språk från klostret i Taizé i Frankrike. Därefter sopplunch.

Kalender för Hållplats Carl Johan

Klicka för att se kommande program för musik vid middagstimman, gemenskapsträff, litteraturläsning och sopplunch.