Samtalsstöd

Vill du prata med någon om tro och tvivel, dela dina tankar kring liv och död, mening och existens? Hör av dig till oss för att boka enskilt samtal med diakon eller präst.

Boka tid för samtal

För att boka tid för samtal kontaktar du Samtalsmottagningen, det kan du göra på både telefon eller e-post. Samtalen kostar dig ingenting.

ring Carl Johans samtalsmottagning

Du kan ringa dygnet runt till vår telefonsvarare. Uppge namn och telefonnummer, så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att boka tid.

E-posta Carl Johans samtalsmottagning

Du kan skicka e-post till oss. Uppge namn och kontaktuppgifter, så kontaktar vi dig så snart som möjligt för att boka tid.

E-postadresscarljohan.samtalsmottagning@svenskakyrkan.se

Drop-in

Det finns även möjlighet att besöka oss utan tidsbokning. För ett kortare samtal eller för att boka tid för samtal har vi drop-in i Carl Johans församlingshem.

onsdagar kl. 10–11.30

Hitta till Carl Johans församlingshem.

Dela dina tankar

Enskilt samtal

Att prata om saker som gnager inuti, kan vara ett sätt att ta sig vidare. Om du vill träffa någon för ett enskilt samtal så kontaktar du någon av våra präster eller diakon direkt.

Samtal om andlighet och tro

Vill du prata med någon om tro eller tvivel, bolla dina tankar kring mening och existens? Du kanske är nyfiken på andliga frågor och kristen tro, men är osäker på nästa steg? Hör av dig till oss så kanske vi tillsammans kan hitta din stig.

I själavårdande samtal kan vi prata om en bibeltext eller be tillsammans.

Du är okej

Alla som vill är välkomna att höra av sig till oss för samtal. Vi har inga krav på tro, medlemskap eller vem du är och definerar dig som.

Verksamhet för vuxna

Diakoner i Carl Johans församling